07 / 05 / 2024

Hamdi Akın yeni proje

Hamdi Akın yeni proje

Akfen Holding Başkanı Hamdi Akın’ın aklında yepyeni bir proje var. Akın bu kez kendi şirketleri için değil, Türkiye’nin büyük altyapı projelerine kaynak sağlayacak bir fon oluşturmayı hedefliyor.

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Akfen Holding'ten iki yeni şirket! 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iki yeni şirket yatırımına imza attı. Akfen Holding, Şişli'de toplam 82 milyon 761 bin 692 TL'ye iki yeni şirket kurdu. İşte o iki şirket ile ilgili merak edilenler... 

Herkes bu bankaya akın ediyor! Bu ödemeler Promosyonda çığır açabilir

Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını yenilediğini halka ilan etti. Yeni promosyon rakamlarını duyanlar Garanti BBVA'ya akın etmeye başladı. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonları.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Dünyaca ünlü milyarderden flaş altın açıklaması! Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!

Dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, altın ve gümüş fiyatlarının yeni rekorlar kıracağına dair tahminlerini açıkladı. Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!..İşte ayrıntılar...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Galaxy S23'ün yeni bir versiyonu geliyor

Samsung'un, Galaxy S23'ün yeni bir versiyonunu düşük bütçeli akıllı telefon kullanıcılarına sunarak bu yıl bir bütçe amiral gemisi için "Fan Sürümü"  formülünü geri getireceği bildiriliyor.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Hamdi Akın yeni proje Haberi

Hamdi Akın yeni proje


Bugüne kadar şirketlerinde uyguladığı farklı finansman metotları ve ortaklık modelleriyle adından söz ettiren Akfen Holding Başkanı Hamdi Akın’ın aklında yepyeni bir proje var. Akın bu kez kendi şirketleri için değil, Türkiye’nin büyük altyapı projelerine kaynak sağlayacak bir fon oluşturmayı hedefliyor. Türkiye’nin büyük projeleri için kaynak ihtiyacı olduğunu söyleyen Akın, “Türkiye’nin ihtiyacı benim de hayalim” dedi.


AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, zaman zaman kendisi, şirketleri, ekonomi veya spor gündemiyle ilgili sarf ettiği iddialı sözleriyle dikkat çeken, Türk iş dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri. Akın aynı zamanda, Akfen Holding bünyesinde başta hava ve deniz limanı işletmeciliği, enerji, inşaat, deniz ulaşımı ve gayrimenkul olmak üzere çok çeşitli alandaki faaliyetlerinde uyguladığı farklı finansal metodlar ve ortaklık modelleriyle de kendinden söz ettiriyor....