28 / 04 / 2024

Hamdi Altunalan kimdir

Hamdi Altunalan kimdir

Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Hamdi Altunalan: İtalyan seramik firmaları ürünlerimizi taklit ediyor!

Avrupa pazarındaki daralma Türk seramikçilere yaradı. Seranit Genel Müdürü Altunalan, "Sıkıntıya giren İtalya'nın köklü firmaları bile markalarımızı taklit etmeye başladı. Yabancılardan sık sık ortaklık teklifi alıyoruz" dedi...

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Hamdi Altunalan: Üretmeye devam edeceğiz!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Officity Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Officity Gayrimenkul Anonim Şirketi Hamdi Altunalan tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Mtm Uluslararası Makine Teknolojileri Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtm Uluslararası Makine Teknolojileri Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hamdi Altunalan, Orhan Akova ve Mustafa Timurlenk imzasıyla kuruldu.

Hamdi Topçu kimdir?

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu'na seçildi. Peki, Hamdi Topçu kimdir? İşte Hamdi Topçu..

Hamdi Görkem Gençtürk kimdir?

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk kimdir? Hamdi Görkem Gençtürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamdi Görkem Gençtürk, ne zamandan beri Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Hamdi Altunalan: Seramik sektöründe ıskalayan ayakta kalamayacak!

Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan uyarıyor: "İran'ın kapasitesi 200 milyon metrekareyi geçti. Tüm komşu ülkeler sektöre giriyor. İtalyan rakipler Amerika sayesinde ayağa kalkıyor. Kaliteyi ıskalayan ayakta kalamayacak"

Seranit Grup ürünlerine çevre etiketi aldı!

Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan, alınan ödüllerin sektörde farklılık ve rekabet oluşturacağını söyledi. Seranit Grup tüm porselen ve seramik ürünlerine Tip III ' EPD Çevre Etiketi aldı.

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir? Maden İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Hamdi Yıldırım, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hamdi Yıldırım'ın hayatı...

Hamdi Altunalan kimdir Haberi

Hamdi Altunalan kimdir


Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, tarımdn enerjiye, inşaattan turizme kadar birçok farklı sektörde faaliyelerini devam ettiren,  Taş Yapı’nın son dönemlerde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, “Üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Zirvede konuşan Hamdi Altunalan şunları söyledi; “Taş Yapı 20 ülkede alt ve üst yapı çalışmaları yapıyor. Taş Yapı ve Hürriyet Gazetesi birçok ilde buna benzer etkinlikler yapmaktadır. Ben de 17 yıldır sanayinin içindeyim. Sanayicilerin dertlerini dinlerken tüm Türkiye’nin sorunlarının bunlar olduğunu biliyoruz. Taşyapı olarak temelden başlayarak Türkiye’nin zirvesine gelen bir firmayız. Taşyapı kullanılan malzemelerin en kalitesini seçer. Sadece inşaata değil, sanayi, turizm alanında ve 20 ülkede...