06 / 05 / 2024

Hamdi Altunalan seranit

Hamdi Altunalan seranit

Avrupa pazarındaki daralma Türk seramikçilere yaradı. Seranit Genel Müdürü Altunalan, "Sıkıntıya giren İtalya'nın köklü firmaları bile markalarımızı taklit etmeye başladı. Yabancılardan sık sık ortaklık teklifi alıyoruz" dedi...

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Hamdi Altunalan: Üretmeye devam edeceğiz!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Officity Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Officity Gayrimenkul Anonim Şirketi Hamdi Altunalan tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Mtm Uluslararası Makine Teknolojileri Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtm Uluslararası Makine Teknolojileri Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hamdi Altunalan, Orhan Akova ve Mustafa Timurlenk imzasıyla kuruldu.

Seranit Granit, 250.000 adet Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ.'nin 250.000 adet şirket hissesi aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'daki payını artırdı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ.'nin 250.000 adet şirket hissesi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Seranit Granit, Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş.'nin 1.000.000 adet alış işlemi gerçekleştirdiğini KAP'a bildirdi.

Seranit Granit Seramik, Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., grup şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş.'nin Sinpaş GYO sermayesindeki payını artırdığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Seranit Grup Eskişehir'de 100 milyon TL'lik yeni tesis kuracak!

Sinpaş Holding bünyesindeki Seranit Grup, mutfak-banyo sektörüne 100 milyon liralık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Grubun bu alandaki markası Vanucci yeni yatırıma 2016 yılında başlayacak..

Seranit Grup, Etilerde yeni konsept mağazasını açtı!

Birbirinden şık ürünlerini sergileyen Seranit Grup, yeni konsept mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Etiler’de hizmete açılan mağazada Vanucci Mutfak ve Seranit Porselen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Seranit Porselen doğal desenli ürünlerini satışa sundu!

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu.

Hamdi Görkem Gençtürk kimdir?

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk kimdir? Hamdi Görkem Gençtürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamdi Görkem Gençtürk, ne zamandan beri Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Hamdi Altunalan seranit Haberi

Hamdi Altunalan seranit

Şinpaş Grubu şirketlerinden Seranit, Avrupa ekonomilerinde yaşanan daralmadan olumlu etkilendi. Şirketin Genel Müdürü Hamdi Altunalan, "İtalyan ve İspanyol rakiplerimiz her geçen gün küçülüyor. Pazar bize kalıyor. Hatta zora giren bir İtalyan firması bizim ürünlerimizi taklit etti. Yabancılardan sık sık ortaklık teklifi alıyoruz" dedi. En büyük pazarlarının Kuzey Avrupa olduğunu anlatan Altunalan'la sektördeki gelişmeleri ve hedeflerini konuştuk. 


2013 firmanız için nasıl bir yıl oldu? 

Çok verimli geçiyor. Verimliliği artırdık ve dünya pazarlarına açıldık. 20 yılın en iyi tablosunu yakaladık. Kârlılık, üretim ve ciro olarak en iyi sonuçları elde ettik. 


 Avrupa'da derinleşen kriz satışlarınızı nasıl etkiledi? 

Eskiden biz onların pazarından pay almaya çalışırdık. Şimdi durum değişti. Onlar bizim pazarımızdan pay almaya başladı. Çünkü, Avrupalı şirketlerin yüzde 98'inden daha üstün kalitede ürünler yapıyoruz. Hatta İtalyan firmaları...