04 / 05 / 2024

Hamdi Güvenç kimdir

Hamdi Güvenç kimdir

YDA Dalaman Havalimanı'nı yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç "Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Egemen Döven kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Egemen Döven daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Egemen Döven'in biyografisi...

Durmuş Döven​ kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven​ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Durmuş Döven'in biyografisi...

Hamdi Güvenç: Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız!

YDA Dalaman Havalimanı'nı yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç "Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Gonca Güvençoğlu kimdir?

İç Mimar Gonca Güvençoğlu kimdir? İç Mimar Gonca Güvençoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Güvençoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Güvençoğlu..

Hamdi Görkem Gençtürk kimdir?

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk kimdir? Hamdi Görkem Gençtürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamdi Görkem Gençtürk, ne zamandan beri Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Hamdi Güvenç kimdir Haberi

Hamdi Güvenç kimdir

Uluslararası yolcu trafiği bakımından ülkemizin 4'üncü büyük havalimanı olan YDA Dalaman Havalimanı'nı 15 milyon yolcu kapasitesine taşıyacak yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç, Teni terminalimizi 2018'in ikinci çeyreğinde tamamlayarak hizmetine açmayı planlıyoruz. Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

Türkiye'nin turistik kıyı şeridindeki en önemli noktalardan olan Datça, Marmaris, Göcek, Dalyan, Sarıger-me, Fethiye, Ölüdeniz, Kalkan ve Kaş'ı kapsayan bölgeye hitabeden, 10 milyon yolcu kapasiteli YDA Dalaman Havalimanı, özellikle yaz aylarında Türkiye'nin en işlek havalimanlarından biri. Uluslararası yolcu trafiği bakımından Türkiye'nin 4'üncü büyük havalimanı, aynı zamanda kapalı alan bakımından da 4'üncü sırada yer alan YDA Dalaman Havalimanı daha da büyütülüyor. Havalimanı'nı 15 milyon yolcu...