18 / 05 / 2024

Hamdi Nayir kimdir

Hamdi Nayir kimdir

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlediği Mermer Zirvesi, Bilecik'te yapıldı.

Mermer Zirvesi Bilecik'te yapıldı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlediği Mermer Zirvesi, Bilecik'te yapıldı.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Kütahya'da imar çalışmaları ile düzenlemeler yapıldı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığıgnda, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hamdi Topçu kimdir?

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu'na seçildi. Peki, Hamdi Topçu kimdir? İşte Hamdi Topçu..

Hamdi Görkem Gençtürk kimdir?

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk kimdir? Hamdi Görkem Gençtürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamdi Görkem Gençtürk, ne zamandan beri Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir? Maden İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Hamdi Yıldırım, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hamdi Yıldırım'ın hayatı...

Müşfik Yamantürk kimdir?

Müşfik Yamantürk, Capital Dergisi’nin yaptığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapan iş insanları arasında yer alıyor. Peki, Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir?

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Hamdi Çinal kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Müdürü Hamdi Çinal kimdir? Hamdi Çinal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamdi Çinal, ne zamandan beri Afet Koordinasyon Merkezi Müdürü olarak görev alıyor?

Ahmet Hamdi Nayir kimdir?

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir kimdir? Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Nayir, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Hamdi Nayir...

Hamdi Sedefçi kimdir?

10 Şubat 2014 tarihinde Edirne Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmemesi üzerine partisinden istifa ederek DSP’ye geçeceğini açıklayan CHP'li Hamdi Sedefçi kimdir? İşte Hamdi Sedefçi'nin biyografisi...

Hamdi Nayir kimdir Haberi

Hamdi Nayir kimdir

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlediği Mermer Zirvesi, Bilecik'te yapıldı. Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen zirvede yaptığı konuşmada, ilin ekonomisinin başında gelen mermer sektöründe, tasarım ve inovasyonun, kültür olarak benimsenmesi, gelişmesi ve sürekliliğinin önemine dikkati çekti. Kültürün sadece kurumların çabasıyla değil, ekonominin tüm ayaklarının birlikte hareket etmesiyle gelişebileceğini ifade eden Nayir, şöyle konuştu: "Atölye çalışmalarında, iç mimarlık, endüstriyel tasarım ve heykel bölümünden öğrencilerimiz Bilecik'in ve Bilecik mermerinin tarihi, coğrafi ve kültürel dokusunu daha yakından tanıyarak şehir nesneleri temasıyla tasarımlar geliştirdi. Bilecik mermeri Türkiye ekonomisinde önemli bir yer tutmaktadır. Hem ulusal hem de uluslararası pazarda tanınmakta. Zirve, Bilecik mermerinin tasarımla...