01 / 05 / 2024

hamdi sedefçi sedefkule

hamdi sedefçi sedefkule

Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi, 2009 yerel seçimlerinde Yıldırım Mahallesi'ne yapmayı vaadettiği 155 metre yüksekliğindeki 'Sedefkule'yi yapamadığı yönündeki eleştirilere, "Yapamazsam adımı 'Hamdiye' yapacağım" yanıtı verdi...

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

İdlib gerginliği Rusya’ya domates sevkiyatını vurdu!

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Türk ihracatçıların Rusya’ya domates sevkiyatında zorluklarla karşılaştığını ifade etti. “İlişkiler İdlib nedeniyle bozuluyor” diyen Gürdoğan, gönderilen malların kota olmadığı gerekçesiyle geri döndüğünü ekledi.

hamdi sedefçi sedefkule Haberi

hamdi sedefçi sedefkule

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 2009 yerel seçimlerindeki adaylık sürecinde, tekrar başkan seçilmesi durumunda Edirne’nin yanı sıra komşu ülkeler Bulgaristan ve Yunanistan ’dan da görülecek 155 metre yüksekliğinde, içinde eğlence merkezi, mağazalar, restoran ve seyir yeri ile gölet olacak ve adının Sedefkule konulacağı bir kule yaptıracağını söylemişti. Aradan geçen 4 yıl içinde bu projenin hayata geçmemesi üzerine kendisine 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerdeki adaylar tarafından eleştiri gelmişti. Bunun üzerine Sedefçi, bugün Edirne Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında bu eleştirilere cevap verdi. Sedefçi, şunları söyledi: 


"Vaatlerimden biri de Yıldırım Mahallesi’ne kule yapmaktı. Kuleyi yapmak için ihale kararı aldık 2 sene önce. İhale ilanlarını yaptık o anda Sayıştay denetçileri geldiler ve soruşturma açtılar 'Kuleyi nasıl yapıyorsunuz?' diye. Yasal boyutta Sayıştay denetçilerinin...