04 / 05 / 2024

Hamdi Turan

Hamdi Turan

İMZ Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Turan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta Beykoz, Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Ergun Turan: 700 projemizde yatay mimariyi hakim kılacağız!

TOKİ, bundan böyle tek tip ve dikey binalar yerine yatay sosyal konut projelerini hayata geçirecek. TOKİ Başkanı Ergun Turan iş dünyasına TOKİ'nin gelecekteki hedeflerini anlattı.

Mehmet Ergün Turan: Hedefimiz sosyal konut üretimini arttırmak!

Toplu Konut idaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ olarak hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından düzenlenen "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde ko

Mehmet Ergun Turan: TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan: Dönüşüm rant haline geldi, bu fikirden acil olarak sıyrılmak lazım!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. Mehmet Ergün Turan"2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu.

Ergun Turan: Bundan sonraki TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm rant haline geldi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu...

Mehmet Ergün Turan : Yüksek konut devri kapanıyor!

Ergün Turan mahalle konseptiyle yeni projeler, yeni evler yapacaklarını ifade etti. Toki'nin 2014 senesi sonu hedefinin 40 bin konut yapmak olduğunu bildiren Turan, "2015'e kadar 50 bin sosyal konutu ihale etmiş olacağız" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan 'Artık mahalle konseptli evler üreteceğiz' dedi.

Mehmet Ergün Turan Ürgüp TOKİ şantiyesini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi TOKİ Başkanı, Mehmet Ergün Turan Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde yapımı devam eden TOKİ şantiyesini ziyaret etti. Turan, Ürgüp TOKİ'nin bölgenin mimari yapısına uygun olarak yapılan ilk proje olduğunun altını çizdi...

Mehmet Ergün Turan 2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri Paneli'ne katılacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Turan Karadeniz: HES'lerin suyu tarımda kullanılsın!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, HES'lerin tarımsal alanların sulamasında kullanılması gerektiğini söyledi. Karadeniz, yaptığı açıklamada, küresel ısınmanın tarıma çok ciddi zarar verdiğini anlattı.

Mehmet Ergün Turan: Malatya’ya yakışanı el birliğiyle yapacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Pelin Akın Hamdi Akın'ın aile şirketlerinin tek kadın yönetim kurulu üyesi!

İşadamı Hamdi Akın’ın 27 yaşındaki kızı Pelin Akın, hayata bakışını anlattı. İlişkiler onun için çok önemli. Tiyatroyu çok seven Akın, iş hayatını bu sanat dalına benzetti ve “İş dünyası benim sahnem. Orada oyuncuyum” dedi.

Hamdi Turan Haberi

Hamdi Turan

İMZ Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Turan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


İMZ Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...