28 / 04 / 2024

Hamdullah Kurnaz

Hamdullah Kurnaz

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Kurnaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alperen Kurnaz ve Talha Kurnaz ortaklığında kuruldu.

2024 daha sıcak geçecek! Bu ilimizde oturanlar kışı kar görmeden geçirecek!

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz, eylül ayının normalden daha sıcak olacağını belirtirken, “Ocak ayında İstanbul’a kar yağmasını beklemiyoruz. 2024 yılında tüm dünyada sıcaklık rekorları ölçülecek” dedi.

2023 insanlığın yaşadığı en sıcak sene olacak! Türkiye'de rekor bekleniyor: Sıcaklık 50 dereceyi aşabilir!

Prof. Dr. Levent Kurnaz, bu yıl hava sıcaklıklarının nasıl olacağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurnaz, Türkiye'de rekorların olacağına, sıcaklığın 50 dereceyi aşabileceğine dikkat çekti.

Marmara Denizi 50 santim yükselecek, sahiller su altında kalacak!

Bu uyarıyı Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz yaptı. Kurnaz, “Deniz yükseleceği için İstanbul Boğazı’nda sahile yakın binalar su altında kalacak. Sahil ulaşımı imkansız hale gelecek” dedi.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için şok uyarı! Uzman isim tarih verdi: Yalıları birkaç kez su basacak!

Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için çarpıcı uyarılarda bulundu. 

Propanel Yapı Sistemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Propanel Yapı Sistemi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Safa Kurnaz tarafından kuruldu.

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ali Karaaslan, Cumalı Kurnaz ve Gökhan Kurnaz tarafından kuruldu.

Undglobal İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Undglobal İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Kadir Kurnaz tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

İnsia Yapı Limited Şirketi kuruldu!

İnsia Yapı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdullah Koçuk tarafından kuruldu.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Hamdullah Kurnaz Haberi

Hamdullah Kurnaz

Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Kurnaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Erdem Telekomünikasyon Elektrik İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her nevi baz istasyonu,uydu sistemleri,uydu iletişimi,network sistemleri kurulumu,bakım,onarımı alımı,satımı,bu cihazlarla ilgili fason yedek parça üretimi alımını satımını yapmak.                                                                                                        2.Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı,satımı,ithalatı, ihracatı,dağıtımını yapmak. 3.Her çeşit cep ve...