30 / 04 / 2024

Hamed Al Yousef

Hamed Al Yousef

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Katar'da yeni yatırım bölgeleri kanunu onaylandı!

Katar Emiri Şeyh Temim, ülkeye yerli ve yabancı bir çok yatırımı çekecek yeni "Yatırım Kanununu" onayladı. Katar'da yerli ve yabancılar için büyük imkanlar sağlayan yatırım kanununun Emir Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından onaylandığı belirtildi.

Alyousef Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyousef Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Al Yousef ve Alı Mohammad Alı Salama ortaklığında kuruldu.

Al Bawakır Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Bawakır Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Mohammed Yousef A Alqradawı, M. Elsayed M. Noureldın, A. Yorussef A. Alkartdawy ve O. Yıused A Alqaradawı ortaklığında 15 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Madina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 110 bin TL sermaye ile bugün Aıman Chalabı ve A. Mohamed Sayed Yousef imzasıyla kuruldu.

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu.

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi kuruldu!

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Hamed Al Yousef Haberi

Hamed Al Yousef

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta kuruldu. 


Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi iş konusu;  1- Her türlü gayrimenkul alımı,satım,kiralaması ve dahili ticaretini yapmak.Her türlü gayrimenkul alım ve satımında komisyonculuk hizmeti vermek.Bu işlerle ilgili olarak danışmanlık yapmak.     2- Her türlü onarım, restorasyon ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ve kiraya vermek.İnşaat işi ile ilgili olarak tüm inşaat makine,araç ve teçhizatların...