15 / 05 / 2024

Hamed bin Casim Hastanesi nerede

Hamed bin Casim Hastanesi nerede

Katar'ın Refah kentinde hayata geçireceği Hamed bin Casim Hastanesi'nin temeli atıldı.

Katar'ın Gazze'de inşa edeceği Hamed bin Casim Hastanesi'nin temeli atıldı!

Katar'ın Refah kentinde hayata geçireceği Hamed bin Casim Hastanesi'nin temeli atıldı.

Katar yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdi!

Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeyh Halife bin Casim Al Sani, bazı Arap ülkelerinşn Katar'a uyguladığı ekonomik ambargoya rağmen yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Katar'dan 15 milyar dolarlık yatırım paketi!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed bin Muhammed bin Casim Al Sani, Türkiye'nin ekonomisine güvendiklerini ve 15 milyar dolarlık yatırım paketi hayata geçireceklerini açıkladı.

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

The One 57'deki 100 milyon dolarlık daireyi El Tani aldı!

ABD'de New York kentinin en pahalı dairesi geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak satın alan kişi sır gibi saklanmıştı. O kişinin Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim El Tani olduğu ortaya çıktı

Katar Başbakanı'nı apartman yönetimi istemedi!

Hamad bin Casim es-Sani'nin, New York'ta almak istediği 2 apartman dairesini, bina sakinlerini rahatsız edeceği gerekçesiyle apartman yönetimi tarafından engellendi

Hyde Park 1'de 16 milyon TL'ye stüdyo daire!

Hyde  Park 1'de stüdyo dairelerin fiyatı 6,5 milyon sterlinden başlıyor. çatı katındaki en lüks dairesinin fiyatı 140 milyon sterline kadar yükseliyor... Hyde Park 1'den daire alanlar arasında Katar Başbakanı şžeyh Hamad Bin Casim Bin Cabir El  Tani de bu

Parkcity‘de 97 metrekare 97 bin YTL

383 konuttan oluşan Parkcity'de brüt 97 ile 177 metrekare büyüklüğündeki 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireler 97 bin 500 ile 247 bin 500 YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Hande Ataizi Bodrum`da 500 bin YTL`ye ev aldı

Hande Ataizi Bodrum'da 500 bin YTL'ye ev aldı! Proje nerede? Hangi şirket yapıyor?

TMSF 595 bin YTL`lik gayrimenkul satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı 595 bin 600 YTL olan 7 taşınmazı satışa çıkardı.

Güzeltepe Konutları`nda 118 bin YTL`ye Eylül`de teslim

'Yeni Gebze' bölgesinde inşa edilen Güzeltepe Konutları'nda fiyatlar 118 bin YTL'den başlıyor, 258 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Proje Eylül ayında teslim edilecek.

TOKİ 5 yılda 283 bin konut yaptı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 1 Ocak 2003-28 Kasım 2007 tarihleri arasında 283 bin 147 konut yaptı.

177 bin YTL‘ye Japon esintisi

Japon mimarisinden esinlenerek inşa edilen İkebana Evleri'nde konutların yüzde 70'i satıldı. Haziran ayında teslim edilecek projede fiyatlar 177 bin YTL ile 603 bin YTL arasında.

Hamed bin Casim Hastanesi nerede Haberi

Hamed bin Casim Hastanesi nerede

Katar'ın İsrail ablukası altında olan Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan Refah kentinde hayata geçireceği Hamed bin Casim Hastanesi'nin temeli atıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Casim ve Hamed bin Casim Hayır Kurumu'nun bağışı ve Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi'nin denetiminde kurulacak olan hastanenin temel atma törenine Komite Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'deki Sağlık Bakanlığı yetkileri katılım gösterdi.

Gazze'deki Sağlık Bakanı Vekili Yusuf Ebu er-Riş, açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, dur durak bilmeden çalışmanın sonucu takdire layık büyük bir başarıya ulaşıldığını ve Refah hastanesinin temelinin atıldığını belirtti.

Hastanenin yaklaşık olarak çeyrek milyon kişiye ev sahipliği yapan Refah halkına niteliksel hizmetler sunacağını belirten Ebu er-Riş, elde edilen başarının, bu yapıyı uzun süredir bekleyen Refah halkına yakışır bir hizmet sunacağını söyledi.

Ebu Riş, hastanenin kurulması amacıyla...