15 / 05 / 2024

Hamit Demir gayrimenkul sektörü

Hamit Demir gayrimenkul sektörü

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Türkiye'de yapılan gayrimenkul yatırımları, yatırımcısının yüzünü güldürürken hala bol kazanç sağlamaya devam ediyor" ifadesini kullandı.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Cengiz Demir Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Demir Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Cengiz Demir tarafından kuruldu.

İş yeri kiralamalarında stopaj yeniden yüzde 20’ye yükseldi!

İSTOÇ İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç Demir gayrimenkul sahiplerine 2022 yılı vergilendirme dönemi ile ilgili önemli uyarılar yaptı. İşte Demir'in o uyarıları...

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

O ilde konut fiyatları uçacak! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Hamit Demir, uzun süredir konut yatırımlarının beklemede olduğunu dile getirdi ve “Yeni ev yapılmıyor, stoklar da tükenmek üzere. Pandemiden sonra İstanbul'da ev bulmak zorlaşacak. Yeni konutlarda ise metrekare fiyatı minimum 6 bin 500 TL olacak” dedi. 

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Atay tarafından kuruldu.

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Suna Demir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suna Demir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Suna Demir tarafından kuruldu.

Hamit Demir gayrimenkul sektörü Haberi

Hamit Demir gayrimenkul sektörü

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Türkiye'de yapılan gayrimenkul yatırımları, yatırımcısının yüzünü güldürürken hala bol kazanç sağlamaya devam ediyor" ifadesini kullandı.


Demir İnşaat'tan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Demir, Türkiye'den gayrimenkul alan yatırımcıların yüzde 100'e varan oranlarda kazanç sağladığını ve Türkiye'nin gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezi haline geldiğini kaydetti.


Türkiye'nin, Orta Doğu, Avrupa, Rusya ve Uzak Doğu başta olmak üzere dünyanın hemen her yerinden yatırım aldığını bildiren Demir, şöyle devam etti:


"Bu yatırımcılar, Türkiye'ye yaptıkları yatırımlardan memnun kalarak, cazip yatırım fırsatlarını değerlendirmeye devam ediyorlar. Yatırımcılar için hala iyi kazanç fırsatları sunan Türkiye, bu özelliği ile gayrimenkulün yıldız ülkesi konumunda. Ülkemiz, huzurlu oturum ve kazançlı yatırım yapmak isteyenler için güvenli bir liman olmaya devam ediyor.


2004 yılında 1,3 milyar dolar olan yabancıya satış rakamı,...