04 / 05 / 2024

Hamit Özsoy

Hamit Özsoy

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlı Pazarı esnafına dükkânlarının bu ay içerisinde teslim edileceği müjdesini verdi. Melih Gökçek Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Bugüne kadar 30 milyar TL'lik iş bitiren Özsoy Grup konkordato talep etti!

Aralarında İncirlik Üssü’ndeki bir projenin de yer aldığı 150 kadar dev projede imzası bulunan Özsoy İnşaat'ın 3 şirketi için konkordato talep edildi.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Dolar o tarihte 20 TL'yi aşacak! Uzman Murat Özsoy, peş peşe açıkladı! Dolar gümbür gümbür geliyor!

Finans Uzmanı ve Ekonomist Murat Özsoy, doların 20 lirayı aşacağı tarihi açıkladı. Dolar gümbür gümbür geliyor!

Mevhibe Canan Özsoy kariyerine ne zaman başladı? Mevhibe Canan Özsoy kimdir?

Garanti BBVA'da bağımsız yönetim kurulu üyesi Mevhibe Canan Özsoy kimdir? Mevhibe Canan Özsoy kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Krediye ulaşım zorluklarının nedenlerini sıralayan finans uzmanı Murat Özsoy, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden bir durum hakkında bilgi verdi.

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Gram altında nokta atışı tahminleri olan Murat Özsoy altın için yeni tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Enflasyona endeksli tahvilden sonra altın fiyatları ne olacak? Ünlü uzman Murat Özsoy, açıkladı. İşte detaylar...

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Hamit Özsoy Haberi

Hamit Özsoy

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 20 Aralık 2015'te elektrik kontağından çıkan yangın sonucu küle döndükten sonra yeniden inşa edilen Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu. Osmanlı Pazarı Esnafı Kooperatif Başkanı Hamit Özsoy ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ile pazarın son durumuna bakan Başkan Gökçek, "Keçiören benim ilk göz ağrımdı, ilk belediye başkanlığı yaptığım yerdir. Onun için Keçiörenlilere borcumuz da çoktur. Bu borcumuzu ödemenin mutluluğunu yaşıyorum, Allah bir daha böyle felaket vermesin. Hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz Başbakanımız bu konuda özellikle talimat vermişti ve 'derhal oraya gidin ilgilenin gereğini yapın' diye. Biz de Başbakanımızın talimatını özellikle zamanında yerine getirmenin mutluluğundayız. AK Partimizin bir özelliği var, o da şudur; bir söz verilirse söz zamanında tutulur. Burada da bir söz...