27 / 05 / 2024

Hamit Zengin

Hamit Zengin

Bölge Yapı İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamit Zengin tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Zengin ailelerinin yüzde 16.2'si gayrimenkule yöneldi!

MSCI endeksi verilerine göre, gelişen piyasalarda yükseliş destekleniyor. Dünyanın en zengin aileleri gelişmekte olan piyasalara yöneldi. Aile ofis portföyüne bakıldığında ise gayrimenkulün yüzde 16.2 puan aldığını görülüyor.

İşte Çin'in en zengin köyü!

Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyünde Bin 500 civarındaki nüfusu ve ciddi geliri olan 380 hanelik köyde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor. Huaxi , Çin'in en zengin köyü.

Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı.

Hamit Erim'den Erzincan'a anaokulu!

Erzincanlı iş adamı Cevdet Kolak Vakfı Başkanı Hamit Erim, kentin Kemah ilçesine anaokulu inşa ettiriyor.

Hamit Demir: Türkiye şaha kalkacak!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, referandum sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Demir, Türkiye’yi güzel günlerin beklediğini söyledi.

İşte dünyanın en zengin şirketlerinin 76 milyarderi!

Forbes dünyanın en zengin şirketlerinde kaç hissedar milyarderin olduğunu belirledi. İşte o dünyanın en zengin 76 milyarder ismi..

İşte Türkiye'nin en genç 12 zengin ismi!

Forbes Türkiye, 12'nci kez "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. İşte listedeki en genç 12 isim..

En Zengin 100 Türk’ün çoğunluğu balık burcu çıktı!

Forbes'un hazırladığı En Zengin 100 Türk’ün çoğunluğu balık burcu çıktı. Bu burçtan olan 15 zengin, toplam servetten yüzde 13.5 pay aldı. Yaylar ise 100 kişi içinde sadece 4 olan sayıları ile son sırada.

İşte dünyanın en zengin 28 ismi!

Teknoloji, işin içinde olanların servetine servet katmaya devam ediyor. İşte Microsoft ve Facebook'u yaratanların da aralarında bulunduğu dünyanın en zengin 28 ismi...

İşte En Zengin 100 Türk 2017 listesi!

FORBES Türkiye, 2017 En Zengin 100 Türk listesini açıkladı. Toplam servet 8,2 milyar dolar artışla 102,9 milyar dolar oldu.Listenin ilk sırasında Murat Ülker yer aldı.

En Zengin 100 Türk 2017 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 3,7 milyar dolarlık kişisel serveti ile birinci oldu. 3 milyar dolarlık servetiyle Hüsnü Özyeğin'in ikinci olduğu listede, Semahat Arsel ve Şarık Tara 2,4 milyar dolarla üçüncülüğü paylaştı

Hamit Demir: Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz. Çünkü yüksek oranlar tüketiciyi korkutuyor ve tüketici alım yönünde hareket edemiyor." dedi.

Amerika'nın en zengin ünlüleri!

Aylık dergi olarak tasarlanan Forbes'te "Amerika'nın en zengin Ünlüleri" araştırması yapıldı. Toplamda 20 kişiden oluşan listede gayrimenkul zenginleri de var. İşte o araştırma...

Hamit Zengin Haberi

Hamit Zengin

Bölge Yapı İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamit Zengin tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.


Bölge Yapı İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde3: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları...