29 / 04 / 2024

hamitabat santrali ihalesi

hamitabat santrali ihalesi

Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'nin özelleştirme ihalesine 3 teklif geldi...

Hamitabat Santrali özelleştirmesinde son teklif tarihi uzadı!

Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketinin hisselerinin yüzde 100'ünün özelleştirilmesine ilişkin son teklif verme tarihi, 14 Ocak'tan 28 Şubat'a uzatıldı...

Bursa Orhaneli'nde 218 lojmanın 68'i hasarlı!

EÜAŞ 2018 Sayıştay Denetim Raporu'nda Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 68’inin hasarlı olduğu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra 218 lojmanın 14’ünün kullanılamaz halde olduğu açıklandı...

Çamlıca 1 HES'in özelleştirme ihalesi ertelendi!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Çamlıca 1 Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesi, gelen tekliflerin komisyonun belirlediği asgari tutarın altında kalması nedeniyle ertelendi.

Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da!

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santral İşletmesi'nde yapılacak olan yenileme çalışmaları için ihale ilanı yayınladı. Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da.

Hopa Termik Santrali ve İnebolu Limanı'nda özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hopa Termik Santrali taşınmazları ve İnebolu Limanı ile Mardin ve İstanbul'daki 3 taşınmazın özelleştirilme ihalesi gerçekleşti. İhaleye en yüksek teklif 76 milyon TL olarak Eti Bakır A.Ş. tarafından verildi.

Hamitabat Doğalgaz Santrali'nin temeli atıldı!

Temeli atılan Hamitabat Çevrim Santrali, sağlayacağı doğalgaz tasarrufu sayesinde yılda 240 milyon doların yurt dışına gitmesini önleyecek. Limak Holding tarafından gerçekleştirilen Hamitabat Doğalgaz Santralinin temeli, dün düzenlenen törenle atıldı.

Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali yenileniyor!

Limak Holding, Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santralı yenileme projesinin temelini attı. Enerji Bakanı Yıldız, "Son bir haftada yalnızca bakanlığımızın yaptığı açılışlar tutarı 2.1 milyar dolar" dedi.

Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali'nin temeli atıldı!

Türkiye'nin en eski doğalgaz çevrim santrali olan, 1200 megavatlık Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali temel atma ve kredi imza töreni yapıldı.

Limak Grubu, Hamitabat Santrali'ne 395 milyon euro kredi sağladı!

Limak Grubu, Hamitabat Santrali'nin 520 milyon euroluk yatırımı için 395 milyon euro kredi sağladı. 12-15 yıl vadeli olacak kredi Unicredit, Yapı Kredi, Ing, KFW IPEX ve DZ Bank'tan sağlandı.

Yeniköy Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesi 13 Mart'ta!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, YEAŞ Yeniköy Yatağan Termik Santrali'nin işletme hakkının verilmesi için ihaleye çıktı. 13 Mart 2015 tarihine kadar teklifler alınacak. İhalenin ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Akkuyu Nükleer Santrali Projesi ihalesi 16 Şubat'ta sonuçlanacak!

Akkuyu Nükleer Santrali Projesi'nin 800 milyon dolarlık liman ihalesine firmadan teklif geldi. İhalede üçüncü köprü, yeni havalimanı gibi projelerin müteahhitleri yarışacak. İhaleye 9 firma teklif verdi.

Soma Termik Santrali ihalesi yapıldı!

Soma'nın nüfusunun 100 binleri aşmasındaki en büyük etken olan Soma Termik Santrali ihalesi yapıldı. Soma B Termik Santrali ve taşınmazlarının bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker verdi.

Soma Termik Santrali özelleştirme ihalesi bugün!

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait, Soma B Termik Santrali ve bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılıyor...

Akkuyu Nükleer Santrali İnşaat ihalesi düzenlenecek!

Akkuyu Nükleer A.Ş tarafından Akkuyu Nükleer Santrali'nin hidroteknik yapılarının proje tasarımı ve inşasına ilişkin yüklenici şirketin belirlenmesi amacıyla ihale düzenlenecektir. İhale şartları 1 Aralık 2014, saat 00:00'dan itibaren yayında olacaktır.

hamitabat santrali ihalesi Haberi

hamitabat santrali ihalesi


Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'nin özelleştirme ihalesine 3 teklif geldi. 

     Özelleştirme İdaresi Başkanlığının internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Elektrik Üretim AŞ'ye ait, Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'nin yüzde 100 oranındaki hissesinin özelleştirme ihalesine katılmak üzere, 28 Şubat 2013 tarih saat 16.00'ya kadar 3 teklif geldi. 

     İhaleye, Limak Doğalgaz Elektrik Üretim AŞ, Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ve Fernas İnşaat AŞ teklif...