30 / 04 / 2024

hamitabat santrali özelleştirmesi

hamitabat santrali özelleştirmesi

Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketinin hisselerinin yüzde 100'ünün özelleştirilmesine ilişkin son teklif verme tarihi, 14 Ocak'tan 28 Şubat'a uzatıldı...

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

4 ildeki 5 HES için özelleştirme kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, dört ildeki 5 Hidroelektrik Santrali, üzerindeki taşınmazlarla birlikte 2025 yılının sonuna kadar özelleştirilecek.

Özelleştirmelerden 2020 yılında 22 milyon dolar gelir elde edildi!

Özelleştirme İdaresi, coronavirüs etkilerinin yoğun şekilde hissedilmesine rağmen 2020 yılında elektrik üretim santrali, liman ve taşınmaz başta olmak üzere çeşitli alanlardaki toplam 80 özelleştirme ihalesini tamamladı.

Bursa Orhaneli'nde 218 lojmanın 68'i hasarlı!

EÜAŞ 2018 Sayıştay Denetim Raporu'nda Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 68’inin hasarlı olduğu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra 218 lojmanın 14’ünün kullanılamaz halde olduğu açıklandı...

İzmir Limanı özelleştirmesi iptal edildi!

İzmir Limanı’nın özelleştirilmesi iptal edildi. Özelleştirilmnin iptali ile Türkiye'nin 1 milyar 275 milyon dolarlık net doğrudan yatırımının kaybedildiği açıklandı.

Kalamış Limanı'nın özelleştirmesi davalara takıldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Kalamış Yat Limanı'nı kaleme aldı.

Aydın Çine'de özelleştirme kararı!

EÜAŞ'ye ait Aydın'daki Çine Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirilecek. Özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri 8 Eylül'de yapılacak.

10 HES özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, son 3 ay içerisinde 10 hidroelektrik santrali için son teklifler alınarak ihale sürecine geçilecek.

EÜAŞ'den 10 milyon TL'lik özelleştirme!

Elektrik Üretim AŞ'ye ait olan Yenice Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazlar 10 milyon TL'ye özelleştirilecek.

EÜAŞ'a ait 5 hidroelektrik santrali için özelleştirme ihalesi!

Elektrik Üretim AŞ'ye ait olan Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santralleri özelleştiriliyor.

Malatya'daki cephe güzelleştirme projesi ruhsata takıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Konağı arkasındaki Atmalı Sokak ile karşı sıranın ön cephelerinde bulunan yapıların dış cephe güzelleştirmesi projesi, birçok binanın inşaat ruhsatı veya yapı kullanma ruhsatlarının bulunmaması nedeniyle iptal oldu.

Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazları özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi 247 milyon 500 bin TL ile Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. verdi.

hamitabat santrali özelleştirmesi Haberi

hamitabat santrali özelleştirmesi


Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinde 14 Ocak 2013 olan son teklif verme tarihinin 28 Şubat 2013 tarihine kadar uzatılmasına ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 

     Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin bağlı ortaklığı olan Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi'nin hisselerinin yüzde 100'ünün blok satış yöntemi ile özelleştirmesine ilişkin son teklif verme tarihi 28 Şubat 2013 olarak yeniden belirlendi. 

     ÖİB, söz konusu santral için son teklif verme tarihini önce 19 Ekim olarak belirlemiş, daha sonra da son teklif verme tarihinin 22 Kasım 2012 tarihine kadar uzatıldığını açıklamıştı. Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinde 22 Kasım 2012 olan son teklif verme tarihi de 14 Ocak 2013 tarihine kadar uzatılmıştı. 

     ÖİB, Ekim ayında yaptığı açıklamada da Hamitabat Elektrik Üretim...