30 / 04 / 2024

hamitabat santrali son teklif

hamitabat santrali son teklif

Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketinin hisselerinin yüzde 100'ünün özelleştirilmesine ilişkin son teklif verme tarihi, 14 Ocak'tan 28 Şubat'a uzatıldı...

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Bursa Orhaneli'nde 218 lojmanın 68'i hasarlı!

EÜAŞ 2018 Sayıştay Denetim Raporu'nda Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 68’inin hasarlı olduğu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra 218 lojmanın 14’ünün kullanılamaz halde olduğu açıklandı...

Akkuyu Nükleer Santrali'nde son durum!

Akkuyu Nükleer Güç Santrali ÇED Raporları ‘sahte imza’ soruşturmasında ifadeler alındı ancak Bakanlık hâlâ ÇED Raporlarının asıl kopyalarını mahkemeye iletmedi.

Ağaoğlu Umutlu HES projesi son aşamada!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Amasya Taşova'da inşa ettiği Umutlu Hidroelektrik Santrali'nde son aşamaya gelindi. Devlet Su İşleri (DSİ) Kanal Kabul işlemi önceki gün gerçekleştirilen Umutlu HES, üretime geçmek için gün sayıyor.

Gönen Biyokütle Enerji Santrali’nin inşaatında son durum!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönen Organize Sanayi Bölgesi’nde iki ay önce yapımına başlanan ve Ağustos ayında tamamlanması beklenen Biyokütle Enerji Santrali’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Karacaören HES projelerinin özelleştirme ihalesi son aşamada!

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi.

Mersinli İzmir Rüzgar Enerji Santrali projesinde son durum!

YANDER Elektrik tarafından Torbalı. Kemalpaşa ve Bayırdır arasına yapılması planlanan Mersinli Rüzgar Elektrik Santrali projesinde sona gelindi. Bakanlık ÇED süreci tamamlanan proje için İnceleme Değerlendirme toplantısı düzenledi.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Hamitabat Doğalgaz Santrali'nin temeli atıldı!

Temeli atılan Hamitabat Çevrim Santrali, sağlayacağı doğalgaz tasarrufu sayesinde yılda 240 milyon doların yurt dışına gitmesini önleyecek. Limak Holding tarafından gerçekleştirilen Hamitabat Doğalgaz Santralinin temeli, dün düzenlenen törenle atıldı.

Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali yenileniyor!

Limak Holding, Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santralı yenileme projesinin temelini attı. Enerji Bakanı Yıldız, "Son bir haftada yalnızca bakanlığımızın yaptığı açılışlar tutarı 2.1 milyar dolar" dedi.

Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali'nin temeli atıldı!

Türkiye'nin en eski doğalgaz çevrim santrali olan, 1200 megavatlık Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali temel atma ve kredi imza töreni yapıldı.

Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Son bir hafta içerisinde yalnızca bakanlığımızın yaptığı açılışların tutarı 2.1 milyar dolar" dedi.

Limak Grubu, Hamitabat Santrali'ne 395 milyon euro kredi sağladı!

Limak Grubu, Hamitabat Santrali'nin 520 milyon euroluk yatırımı için 395 milyon euro kredi sağladı. 12-15 yıl vadeli olacak kredi Unicredit, Yapı Kredi, Ing, KFW IPEX ve DZ Bank'tan sağlandı.

hamitabat santrali son teklif Haberi

hamitabat santrali son teklif


Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinde 14 Ocak 2013 olan son teklif verme tarihinin 28 Şubat 2013 tarihine kadar uzatılmasına ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 

     Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin bağlı ortaklığı olan Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi'nin hisselerinin yüzde 100'ünün blok satış yöntemi ile özelleştirmesine ilişkin son teklif verme tarihi 28 Şubat 2013 olarak yeniden belirlendi. 

     ÖİB, söz konusu santral için son teklif verme tarihini önce 19 Ekim olarak belirlemiş, daha sonra da son teklif verme tarihinin 22 Kasım 2012 tarihine kadar uzatıldığını açıklamıştı. Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinde 22 Kasım 2012 olan son teklif verme tarihi de 14 Ocak 2013 tarihine kadar uzatılmıştı. 

     ÖİB, Ekim ayında yaptığı açıklamada da Hamitabat Elektrik Üretim...