05 / 05 / 2024

Hamza Arslan

Hamza Arslan

Lezgi Besicilik Hayvancılık İnşaat Gıda ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Arslan, Hamza Arslan, Nesim Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Crystal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Arslan ve Ömer Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Ahmet Arslan: Mega projeler en şiddetli depremlere bile dayanıklı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleriyle Avrasya ve Marmaray tünelleri gibi dev yapıların çok büyük şiddetteki depremlerde bile ayakta kalabilecek şekilde tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Ahmet Arslan: Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik!

Havaalanında düzenlenen temel atma töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik." dedi

Hamza Can: İnşaat sektörü canlandı!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, inşaat sektöründeki gelişmeleri anlattı. Can, sektörün canlandığını belirtti.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan‘dan ilk açıklama geldi. Koçarslan yaptığı açıklamada “Şirketimiz taşınmazın işletmecisi olup işletme sözleşmesi devam etmektedir. Bu nedenle şirketimizden işgalci diye söz edilemez” dedi.

Akif Hamzaçebi: Herkes imar alacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kartal ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bir grup mahalleli ile bir araya geldi. Hamzaçebi, vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Hatay Mehmet Arslan Cami açıldı!

Hatay'da hayata geçirilen Mehmet Arslan Cami hizmete açıldı. Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katıldı.

Al Hamza Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamza Dış Ticaret Limited Şirketi M. Adel İbrahim İbrahim tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Arslan: Havalimanı sayısı 55'e çıktı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri temsilcilerinin Avcılar'daki toplantısına katıldı. Toplantıda, Türkiye ekonomisi ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Bakan Arslan'dan Tendürek'e tünel müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tendürek'e tünel müjdesi verdi.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Hamza Arslan Haberi

Hamza Arslan

Lezgi Besicilik Hayvancılık İnşaat Gıda ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Arslan, Hamza Arslan, Nesim Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


Lezgi Besicilik Hayvancılık İnşaat Gıda ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı,pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. 2.Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak.Her türlü besihane, kuluçhane, kesimhane, derihane, tabakhane, hayvani yağ eritme tesisi, buzhane ve soğukhava tesisleri, mezbaha, kiralayabilir ve işletebilir 3.Hayvanlardan elde edilen et mamullerinin (Salam,sucuk, pastırma, sosis) retimi,işlenmesi,alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapar.Et ve et mamullerinin üretimi ile ilgili entegre tesisler kurar. 4. Her türlü ham ve orijinal hayvan bağırsağı ve suni bağırsak ürünlerinin yurt...