15 / 05 / 2024

Hamza İnce aday

Hamza İnce aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde yaptığı toplantıda bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listede Sinop Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Hamza İnce kimdir?

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım" yanıtını verdi...

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklandı. Daha önce bakanlık görevinde bulunan Mehmet Özhaseki, daha önceki dönemde ise 5 kez üst üste Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Hamza Sorgucu kimdir?

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu kimdir? Hamza Sorgucu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu'nun biyografisi bu haberde...

Belediye başkan adayı nasıl olunur?

Mahalli idareler seçimi öncesinde belediye başkan adaylarının belirlenmesi ve adaylık kesinleştikten sonra, ilçe seçim kurulları, bütün adayları oy verme gününden 20 gün önce ilan edilmesi gerekiyor. Peki, belediye başkan adayı nasıl olunur?

Mustafa Köse: Kırcami sorunu seçimden önce çözülmeli!

Antalya AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kırcami bölgesindeki imar sorununun seçimden önce çözülmesi gerektiğini, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti...

Zübeyir Kemelek: Sivas yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya aday!

Zübeyir Kemelek: Sivas, çeşitli sektörlerde sağladığı avantajları, kalifiye iş gücü ve tecrübesi, eğitim alanındaki gelişmişliği ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmaya aday.

Daikin: Türkiye'ye keşke iki yıl önce gelseydik!

Japon klima devi Daikin, 2011'de girdiği Türkiye'ye 2 yıl önce gelmediğine pişman oldu. 2 yılda cirosunu üçe katlayan şirket, Çek Cumhuriyeti'ne yapacağı yatırımı da Türkiye'ye kaydırdı...

Uzundere önemli alternatif turizm merkezlerinden biri olmaya aday!

Tortum Şelalesi, Tortum Gölü, Öşvank Kilisesi, Yedi Göller ve Peri Bacaları gibi tarihi ve turistik değerleri bünyesinde barındıran Erzurum'un şirin ilçesi Uzundere, ülkemizin önemli alternatif turizm merkezlerinden biri olmaya aday.

Forum Gaziantep kentin en prestijli çekim merkezlerinden biri olmaya aday!

Dünyanın önde gelen AVM geliştiricilerinden biri olan Multi Corporation'm %100 iştiraki olan Multi Development Türkiye tarafından hayata geçirilen Forum Gaziantep kentin en prestijli ve güçlü çekim merkezlerinden biri olmaya aday.

Hamza İnce aday Haberi

Hamza İnce aday

Hamza İnce kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde 5 Aralık'ta yaptığı seçim işleri bölge grup toplantısında bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. 


Açıklanan listeye göre Başbakan Erdoğan, Sinop Belediye Başkanlığı için Hamza İnce'yi aday olarak gösterdi. Peki Hamza İnce kimdir?


Hamza İnce biyografi..

Hamza İnce 1955 Gerze, Sinop doğumlu. Hamza İnce İlköğretim ve lise eğitimini Sinop'ta tamamladı. Hamza İnce Amasya Eğitim Enstitüsü mezunu.


Daha önceki yıllarda Sinop Belediye Başkanlığı yapan Hamza İnce 2014 yerel seçimlerinde tekrar Sinop Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday gösterildi.


Hamza İnce 1985-1989 yıllarında Sinop Belediyesi'nde memur olarak çalıştı. Hamza İnce 1989-1994 yılları arasında Sinop İl Özel İdaresi'nde müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yaptı. 


Hamza İnce 1997-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Sinop İl Başkanlığı görevi yaptı. Hamza İnce 1999-2004 yılları arasında...