14 / 05 / 2024

Hamza İnce biyografi

Hamza İnce biyografi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde yaptığı toplantıda bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listede Sinop Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Hamza İnce kimdir?

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Boşanmadan önce mallara tedbir koyulabilir mi?

Boşanma kararı alan bir çift, yaşanabilecek mal kaçırma ihtimaline karşın mallara tedbir koydurmak isteyebiliyor. Peki, boşanmadan önce mallara tedbir koyulabilir mi? Boşanmadan önce mallara tedbir nasıl koyulur?

Boşanmadan önce eşim malları başkasına devretti ne yapmalıyım?

Boşanma sürecinde her iki taraf da edinilmiş mallarda hak sahibi olabiliyor. Peki, "Boşanmadan önce eşim malları başkasına devretti ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Arsa ya da arazi almadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan RE/MAX Lot Gayrimenkul Danışmanı Can Alisbah, arsa ya da arazi alınmadan önce dikkat edilmesi gerekenler konusunda püf noktalara değindi.

Akkuyu Santrali 7 yıldan önce hizmete girecek!

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Fuad Akhundov, Mersin'de yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali ünitelerinin, 7 yıldan daha önce hizmete gireceğini söyledi.

Hakan Kocabaş: Silivri'ye bir an önce OSB kurulsun!

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, bölge iş dünyasının bir an önce Silivri’ye OSB kurulmasını istediğini belirtti.

Hamza Karataş: Osmancık tamamen yenilenecek!

Çorum'un Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Belediyesinin 2014 yılında gerçekleştirdiği yatırımlar ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi

5 yıldan önce satılan evin vergisi!

Gayrimenkul alım-satımı sırasında doğan vergisel sorumluluklar arasında değer artış kazancı vergisi de yer alıyor. Peki, 5 yıldan önce satılan evin vergisi nasıl ödenir? Vergi ne zaman ödenir?

Kiralanan ev sözleşme bitiminden önce geri verilir mi?

Kiralanan ev sözleşme bitiminden önce geri verilir mi Kiracı, sözleşme süresine veya fesih dönemine uymaksızın kiralananı geri verdiği takdirde, kira sözleşmesinden doğan borçları ödemek zorunda mı?

Kıbrıs'ta yapı denetim yasası bir an önce hayata geçirilmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, son dönemde sıklıkla rastlanmaya başlanan inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için Yapı Denetim Yasası’nın bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Maltepe Belediyesi İmardan sorumlu başkan yardımcısı Sinan Çetiz beraberinde birim müdürleri ile Başıbüyük mahallesi muhtarı Ayhan Karpuz, demek yöneticileri ve STK'larla bir araya geldi. Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Kiracının süresinden önce tahliyesi mümkün mü?

Konut kiralayan kiracıların karşılaştıkları durumlar arasında erken tahliye de yer alıyor.Peki kiracının süresinden önce tahliyesi mümkün mü?İşte kiracının süresinden önce tahliye edilmesi işlemleri..

Sur Yapı Vitrin fiyat artışından önce kampanyada son gün!

Satışları devam eden Sur Yapı Vitrin fiyat artışından önce kampanyada son gün. Konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Hamza İnce biyografi Haberi

Hamza İnce biyografi

Hamza İnce kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde 5 Aralık'ta yaptığı seçim işleri bölge grup toplantısında bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. 


Açıklanan listeye göre Başbakan Erdoğan, Sinop Belediye Başkanlığı için Hamza İnce'yi aday olarak gösterdi. Peki Hamza İnce kimdir?


Hamza İnce biyografi..

Hamza İnce 1955 Gerze, Sinop doğumlu. Hamza İnce İlköğretim ve lise eğitimini Sinop'ta tamamladı. Hamza İnce Amasya Eğitim Enstitüsü mezunu.


Daha önceki yıllarda Sinop Belediye Başkanlığı yapan Hamza İnce 2014 yerel seçimlerinde tekrar Sinop Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday gösterildi.


Hamza İnce 1985-1989 yıllarında Sinop Belediyesi'nde memur olarak çalıştı. Hamza İnce 1989-1994 yılları arasında Sinop İl Özel İdaresi'nde müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yaptı. 


Hamza İnce 1997-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Sinop İl Başkanlığı görevi yaptı. Hamza İnce 1999-2004 yılları arasında...