12 / 05 / 2024

Hanefi Tok kimdir

Hanefi Tok kimdir

Trabzon’un turizm merkezi Uzungöl’ü ‘koruma imar planı’nı mahkeme iptal etti. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, “İmar planı gecikince vatandaş kaçak yapıya yöneldi” diye açıklama yaptı. 

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Ahmet Hanefi Özbilen kimdir?

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hanefi Özbilen kimdir? Ahmet Hanefi Özbilen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Hanefi Özbilen'in biyografisi...

Dursun Baştürk kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk daha önde nerelerde çalıştı, hangi görevleri yürüttü;

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Orhan Yüce kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce kimdir? Orhan Yüce daha önce nerelerde çalıştıi, hangi görevleri yürüttü?

Hakan Akbulut kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ Başkan Yardımcısı Vekili Hakan Akbulut kimdir? Hakan Akbulut daha önce hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Uzungöl'de imar planı gecikti!

Trabzon’un turizm merkezi Uzungöl’ü ‘koruma imar planı’nı mahkeme iptal etti. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, “İmar planı gecikince vatandaş kaçak yapıya yöneldi” diye açıklama yaptı. 

Uzungöl'de yıkılacak tesisler tespit edildi!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de, kamu arazisinde yıkılacak tesislerin tespit edildiğini söyledi..

Trabzon Çaykara kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ilçenin tamamını kentsel dönüşüme aldıklarını açıkladı, 1 etap olarak ilçe merkezinden dönüşüme başlayacaklarını kaydeden Tok, yeni projelerini de anlattı

Sami Er kimdir?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

Hanefi Tok kimdir Haberi

Hanefi Tok kimdir

Trabzon Çaykara’daki turizm merkezi Uzungöl’de, 2014’te hazırlanan ve bazı vatandaşların itirazları nedeniyle yargıya taşınan ‘Koruma Amaçlı İmar Planı’, Samsun Bölge İstinaf Mahkemesince iptal edildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre imar planı bulunmayan Uzungöl, kentsel dönüşüm ile yeniden planlanacak. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, imarsızlık nedeniyle Uzungöl’ün bu hale geldiğini belirterek, “Sit, tabiat parkı ve özel çevre koruma alanı olan Uzungöl’de imar planları gecikince vatandaş kaçak yapıya yöneldi” diye açıklama yaptı. 

Doğu Karadeniz’in önemli turizm merkezlerinden Uzungöl’de doğal yapıyı korumak, yapılaşmayı planlı hale getirmek için 2008’de ‘Koruma Amaçlı İmar Planı’ hazırlandı. Vatandaşların itirazı üzerine yargıya taşınan plan, Trabzon Bölge İdare Mahkemesince 2009’da iptal edildi. 2013’de dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’nce yeni bir imar planı hazırlatıldı. Ancak...