16 / 05 / 2024

hangar bakirkoy

hangar bakirkoy

Yüzde yüz Türk malı sloganıyla İstanbul'da ve Türkiye'de hızla mağaza açan Hangar Ayakkabı, Bakırköy'de de yeni bir mağaza açtı.

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Ankara'daki AOÇ arazisine helikopter hangarı mı inşa edilecek?

Ankara'nın merkezinde bulunan Atatürk Orman Çiftliği arazisine helikopter inşa edileceği iddia edildi. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında bu iddiayı kaleme aldı.

Hangar Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Hangar Havacılık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Meriç Burak Kaya ve Doruk Kaya ortaklığında kuruldu.

İstanbul'daki sahra hastaneleri 45 günde tamamlanacak!

Sahra hastaneleri malum büyük depo, sergi salonu, hangar gibi yatay ve geniş binaların dönüştürülmesiyle kuruluyor. İstanbul’da tasarlanan iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 45 gün süreceği hesaplanıyor.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Çevreci kentsel dönüşümle binalar reenkarne olacak!

Çevreci kentsel dönüşümle şehirde  AVM, tütün deposu, fabrika, hangar ve binalar Heavenly dDF ile hayat bulacağını belirten Heavenly dDF girişiminin kurucularından mimar Arhan Kayar, "Bir binanın temeli 10 milyon canlının hayatına mal oluyor. Bu çabamızla binalar reenkarne olacak" dedi...

Atıl binalar reenkarne olacak!

Şehirlerdeki atıl AVM, tütün deposu, fabrika, hangar ve binalar Heavenly dDF ile hayat bulacak. Heavenly dDF girişiminin kurucularından mimar Arhan Kayar, “Bir binanın temeli 10 milyon canlının hayatına mal oluyor. Bu çabamızla binalar reenkarne olacak’’ diyor.

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

Hangar Group İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hangar Group İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi  bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Mercan ve Hakkı Semerci ortaklığıyla kuruldu.

Özel jete Mina Başaran'ın adını yazdılar!

Başaran Holding'e ait uçağın düşmesi nedeniyle hayatını kaybeden Mina Başaran'ın adı MC Havacılık hangar binası binası ve bir özel jetin gövdesinde yazıldı.

hangar bakirkoy Haberi

hangar bakirkoy

 Mağazanın açılışıyla birlikte erkek, kösele, hakiki deri ayakkabıyı 29.90 TL'ye satmaya başladıklarını söyleyen Hangar Ayakkabı Genel Müdürü Alparslan Selçuk, "Kriz var diyorlar ama nerdeyse her hafta bir mağaza açıyoruz. Bakırköy'deki mağazada 50 kişiye istihdam sağladık. Krizi ancak böyle yenebiliriz" dedi. Şişli'de günde 1500 çift ayakkabı sattıklarını belirten Selçuk, "Bakırköy'de hedef ayda 75 bin çift" diye...