02 / 05 / 2024

hangi askeri birlik nereye taşındı

hangi askeri birlik nereye taşındı

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kent merkezlerinden kaldırılacağı açıklanan askeri birliklerin taşınma işlemlerinde sona yaklaşıldı.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Trakya Birlik'ten flaş ayçiçeği fiyatı açıklaması! Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik, ayçiçeği avans ödeme fiyatını duyurdu. Yönetim Kurulu aldığı kararda, yağ oranına göre ayçiçek taban fiyatını 12 Türk Lirası olarak belirtti. Peki ayçiçek bugün kaç liradan satılıyor? Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ankara Bağlıca gayrimenkulün yeni gözdesi oldu!

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi son yıllarda büyük gelişme gösterdi. Emlakçılar, “11 askeri birlik, 3 üniversite, Ankara Batı Adliyesinin bulunduğu Bağlıca Mahallesi son dönemlerde gitgide değer kazanıyor.“dedi.

Riskli bina tespit raporu inceleme formunda hangi bilgiler yer alır?

Riskli bina tespit raporu inceleme formu nasıl hazırlanır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli bina tespit raporu inceleme formunda hangi bilgiler yer alır? İşte yığma binalar için hazırlanan riskli bina tespit raporu inceleme formu...

Site yönetimini hangi kurum denetler?

Site yönetimlerinin yerine getirmek ile yükümlü olduğu görev ve sorumluluklarının yapılıp yapılmadığı denetçiler tarafından denetleniyor. Peki site yönetimini hangi kurum denetler? İşte site yönetim denetimleri...

Site yönetimi hangi kararları alabilir?

Site Yönetim Kurulu her iki yılda bir seçimli olarak yapılacak Site Genel Kurulunda açık veya gizli oyla seçilen, mutlaka daire sahibi olan 5 kişiden teşekkül ediyor. Peki, site yönetimi hangi kararları alabilir?

Site yönetimi hangi kanuna tabi?

Konut sitelerinde çevre, temizlik ve güvenlik gibi işlerin takibi kanun esas alınarak site yönetimi tarafından yapılıyor. Peki site yönetimi hangi kanuna tabi tutuluyor? İşte yanıtı...

Lojmanda kalanlar hangi giderleri öder?

Lojmanda kalanlar hangi giderleri öder?: Lojmanda kalanların karşılamakla yükümlü olduğu giderler arasında su tesisatının bakımı, lavabo onarımı, lavabo sifonlarının bakım, onarım ve yenilenmesi gibi onarımlar bulunuyor...

Antalya'da 1. derece doğal sit alanında bulunan eski bina günübirlik tesis alanı oldu!

Antalya'da 1. derece doğal sit olan Lara Falez Kıyı bandı üzerinde 1930'lu yıllarda küçük bir değirmenken sonrasında sahip olduğu tüm tarihi özellikleri kaybetti. Park alanından günübirlik tesis alanına dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı...

Sancaktepe Askeri Havaalanı ne olacak?

Sancaktepe kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tasfiye kararı çıkan Sancaktepe Askeri Havaalanı ne olacak, nereye taşınacak ? merak konusu. İşte Sancaktepe Askeri Havaalanı’nın merak edilen akıbeti….

2014'te hangi burç hangi evi alacak?

Yeni yılda ev alma planı olanları burçlarının özellikleri de etkileyecek. Koçlar güvenlikli evleri, yengeçler bahçe katlarını seçecek. 2014 yılında hangi burç hangi evi almak isteyecek?

hangi askeri birlik nereye taşındı Haberi

hangi askeri birlik nereye taşındı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında kent merkezlerinden kaldırılacağı açıklanan askeri birliklerin taşınma işlemlerinde sona gelindi.


Ankara Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığında taşınma işlemleri, ağustos ayının sonuna doğru başladı.


Bu kapsamda Eğitim Destek Tabur Komutanlığına bağlı 62 tank ile 37 zırhlı personel taşıyıcı ve muharebe aracı, Şereflikoçhisar'a taşındı. Tanklar, tank taşıyıcılarla birliklerinden çıkarıldı. Kışladaki malzemeler ise tırlarla taşındı. Komutanlıktaki 66 tank ile 43 zırhlı personel taşıyıcı da demiryoluyla Burdur'daki askeri birliğe nakledildi.


Mamak 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki taşınma işlemleri ise tamamlandı. Buradan 40 tank, zırhlı personel taşıyıcı ve muharebe aracının bulunduğu 110 paletli araç ve 6 obüs, Çankırı'daki birliğe sevk edildi. Tank taşıyıcıların kullanıldığı nakliyatta askeri malzemeler 4 tırla götürüldü.


Taşınacağı açıklanan İstanbul'daki 2. Zırhlı Tugay...