11 / 05 / 2024

hangi evler çok prim yapar

hangi evler çok prim yapar

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, hangi evlerin çok prim yapacağını, hangi evlerin az prim yapacağını kaleme aldı..

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

En çok hangi şehirlerden ev alanlar kazandı?

Konut piyasasında 1 yıl, 5 yıl ve 10 yıllık değişimler masaya yatırıldı. Peki en çok hangi şehirlerden ev alanlar kazandı? 

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Aralık 2023'te 138 bin 577 adet konut satıldı! En çok satış hangi şehirden?

TÜİK tarafından açıklanan Aralık 2023 konut satış istatistiklerine göre, söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satıldı. Aralık'ta satışlar, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 33,4 azaldı. Peki en çok konut hangi ilde satıldı? Yabancılara kaç konut satıldı? İşte merak edilen rakamlar...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

İşe yerleştirme en çok hangi illerde oldu? En fazla açık olan meslekler hangileri?

İŞKUR 2023 Aralık ayına yönelik açıkladığı istatistiklere göre aralık ayında 83 bin 407’si erkek, 55 bin 482’si kadın olmak üzere 138 bin 889 işe yerleşme gerçekleşti. Peki en çok hangi meslek gruplarından eleman aranıyor?

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Kiralık ev arayanlara müjde! İstanbul dahil kira fiyatları düşüyor: En çok düşüş hangi illerde?

Kira fiyatlarında üç senenin ardından ilk defa gerileme yaşandı. Peki kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde düştü? İşte o iller...

Hangi evler konut kredisine uygundur?

Kamu ve özel bankalardan konut kredisi almak isteyenler "Hangi evler konut kredisine uygundur?" sorularına yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

hangi evler çok prim yapar Haberi

hangi evler çok prim yapar


Doğru emlak yatırımı yapmak dünyanın en kolay işidir. Emlak öyle bir yatırım aracıdır ki yanlış yatırım yapsanız da uzun vadede kazançlı çıkarsınız. Ama insanlar bu kadar kolay bir yatırım enstrümanında para kazanmamak için birbirleriyle yarışırlar.

Prim yapacak evler bellidir. Ama alıcıların çoğu yatırım yaparken ısrarla bunu anlamak istemez. Macera peşinde koşmayı severler. Genelde okumazlar. Araştırmazlar. Soruşturmazlar. "Armut piş ağzıma düş" mantığındadırlar. Armutun pişip ağza düştüğü vakıa olmadığı için de ıskalarlar.

Haydi haksızlık yapmayalım. Önemli bir kısmı aldıktan sonra araştırma yapar. Ya da araştırmalarını derinleştirir. 

Eskiler "Oynamaktan maksat utmak" derlermiş. Yatırımda da esas olan primdir. Getiridir. Gerisi de önemlidir. Ama hiç bir faktör prim kadar önem taşımaz. 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com ve bu platform araştırmak isteyenlere...