21 / 05 / 2024

hangi ilaçlar zamlanacak

hangi ilaçlar zamlanacak

Son zamanlarda gündemden düşmeyen zamlara bir yenisi daha eklendi. İlaç fiyatlarına da zam geliyor. Sputnık yazarı Selin Uludağ bugün kaleme aldığı yazısında ilaç sektöründe yaşanacak zamlara değindi.

Hangi yatırımcılar konutunu satıyor?

Milyonlarca konu sahibi çeşitli sebeplerden dolayı konutlarını satılığa çıkarıyor. Peki hangi yatırımcılar konutunu satıyor? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci kimlerin konut sattığını 3 maddede açıkladı. 

Altın, dolar, borsa... Bu hafta hangi yatırımcılar kazandı? En çok kandıran yatırım aracı belli oldu!

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsa yatırımcıları içinde bu hafta kimlerin kazandığı belli oldu. İşte bu haftanın kazandıran yatırım aracı...

Kiracılar dikkat! Kiracı eve ev arkadaşı alabilir mi? Alırsa hangi şartlarda alabilir?

Kiracılar için kira fiyatları çok fazla artınca ev arkadaşı almak ve kirayı paylaşmak bir çözüm yolu haline geldi. Fakat böyle bir durumda yasal mevzuat merak edilen konular arasında yer alıyor. Bir kiracı eve ev arkadaşını hangi şartlarda alabilir?

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Yatırım araçlarının yeni hafta performansı belli oldu! Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen bakın!

Yatırım araçlarının merakla beklenen yeni hafta performansı belli oldu. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Kiracılar dikkat! Kira sözleşmesi kaybolursa ne olur?

Kira sözleşmeleri ev sahipleri için de kiracılar için de oldukça önemli bir evraktır. Kira sözleşmesinin kaybolması durumunda ev sahipleri ile kiracılar arasında ne gibi sıkıntılar yaşanır? Kira sözleşmesini kaybedenler hangi sonuçlar ile karşı karşıya kalabilirler.

Borsa yatırımcıları dikkat! Hangi hisse için kaç yıl beklenmeli?

Borsa yatırımcıları borsadaki son durumu yakından takip ediyor. Dün Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde en çok kazandıran ilk üç hisse ISKUR, ISATR  ve SNKRN oldu. Peki hangi hisselere dikkat edilmesi gerekiyor? 

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

Kripto para yatırımcıları merakla hangi paranın yükseleceğini bekliyorlar. 2024 senesinde yükselecek olan 3 kripto para hangisi olacak merak konusu. İşte 2024 yılının adeta zirveye oynayacağı 3 kripto parası ve haberin detayları...

Deprem profesörlerinin yorumları vatandaşları ikiye böldü! Hangi profesöre inanalım? Niçin?

Yurt genelinde süren sarsıntılar gündemde yer almaya devam ediyor. Deprem korkusu vatandaşları tedirgin ederken, deprem profesörleri tarafından ise farklı yorumlar gelmeye devam ediyor. Peki hangi profesöre inanalım? Niçin?

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Yabancılar Türkiye'den hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? Rakamlar her geçen gün katlanıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan arazi satışlarına ilişkin rakamlar her yıl açıklanıyor. Peki yabancılar hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? En çok hangi ülke vatandaşları gayrimenkul alıyor? İşte o rakamlar...

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

hangi ilaçlar zamlanacak Haberi

hangi ilaçlar zamlanacak

Son zamanlarda gündemden düşmeyen zamlara bir yenisi daha eklendi. İlaç fiyatlarına da zam geliyor. Sputnık yazarı Selin Uludağ bugün kaleme aldığı yazısında ilaç sektöründe yaşanacak zamlara değindi.

Son zamanlarda gündemden düşmeyen zamlara bir yenisi daha eklendi. İlaç fiyatlarına da zam geliyor. Sputnık yazarı Selin Uludağ İstanbul Eczacı Odası Eski Başkanı Sarıalioğlu ile yaşanacak zamlar üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Sarıalioğlu, "Zamlar eczacıya kayıp, ilaç firmalarına kazanç olarak yansıyor" dedi. 

Sözlerine, "İlaç fiyat kurunun 6.29 liraya sabitlemesiyle tüm ilaçlara yüzde 37 zam yapılacak. Söz konusu zammın eczaneler için kayıp, ilaç firmaları için kazanç olacağını aktaran İstanbul Eczacı Odası Eski Başkanı Sarıalioğlu, sektördeki açmazın olası çözümlerini anlattı " diye giriş yapan Sputnık yazarı Selin Uludağ devamında şu ifadelere yer verdi:

İşte Sputnık yazarı Selin Uludağ'ın...