27 / 04 / 2024

hangi mankenin evi ne kadar

hangi mankenin evi ne kadar

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile…İşte yaşamları ve hayat tarzlarıyla özenilen dünyaca ünlü top modellerin lüks malikaneleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Hangi tapu tipleri için ev kredisi kullanılabilir?

Kredi kullanmak, son zamanlarda ev alabilmek için en uygun yöntemlerden biri olmaya devam ediyor. Pek çok kişi beğendiği evi alabilmek için bankaya kredi başvurusunda bulunurken, başvurunun onaylanmasında evin tapu tipi büyük bir önem taşıyor. Peki, Hangi tapu tipleri için ev kredisi kullanılabilir?

Bir tane evi olan emlak vergisi öder mi?

1 Mart'ta başlayan emlak vergisi ödemeleri devam ederken, vergi ödemelerinden kimlerin muaf olduğu merak ediliyor. Peki, bir tane evi olan emlak vergisi öder mi? Muafiyet için hangi şartlar aranıyor?

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat! Kira gelirinden hangi giderler düşülür?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde kira gelir vergisinden hangi giderlerin düşürüleceğini kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Kira gelirinden hangi giderler düşülür?' başlıklı yazısı...

Evinizi döşerken hangi mobilyalara para harcamalısınız?

Yeni bir eve taşınmak veya yaşadığınız evi yeniden dekora ettirmek genelde pahalıya patlar. Özellikle de bir evi baştan aşağı yenilemek cebinizi oldukça zorlar. Peki evinizi döşerken hangi mobilyalara para harcamalısınız?

Emlak vergilerini hangi bankalar alıyor?

Evi, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmazı olan vatandaşların her sene emlak vergisi borcunu belediyeye ödemesi gerekiyor. Peki, emlak vergisi bankadan ödeniyor mu? Emlak vergilerini hangi bankalar alıyor?

Kiracının evi teslim etmesi süreci!

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracı kiraladığı evi hangi durumda teslim almışsa, kira sözleşmesinin bitiminde o durumda geri vermekle yükümlü oluyor. İşte kiracının evi teslim etmesi süreci..

Maliye 'Evi hangi parayla aldığını ispatla' diyebilecek!

Vergi Usul Kanunu’nda yapılacak değişiklikle, yıllık 50 bin lira gelir beyan ettiği halde 250 bin liralık ev alan kişiye Maliye, “Evi hangi parayla aldığını ispatla” diyebilecek.

Evi ve arsası olan hangi hallerde vergi ödemez?

Ülkemizde en yaygın yatırım aracı gayrimenkul olmuştur. Bir miktar para biriktiren, emekli olan, kendisine miras kalan, hemen herkes öncelikle bir ev ve arsa gibi gayrimenkul alma yoluna gider. Peki Evi ve arsası olan, hangi hallerde vergi ödemez

Kentsel dönüşüm kredisi hangi bankalar veriyor?

Kentsel dönüşümde evi riskli olarak tespit edilen kimselerin yıkım ve yapım sürecinde mağdur olmamaları için devlet birtakım finansal destekler sağlıyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi hangi bankalar veriyor?

Kiracının evi erken tahliye etmesi!

Ev sahibinin kiracıyı evden çıkarabilmesi için bazı gerekçelerin olması gerekiyor. Kiralayan hangi durumlarda evin tahliyesini isteyebiliyor? Peki, Kiracının evi erken tahliye etmesi nasıl oluyor?

Bir evi olan gaziler emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi muafiyeti kapsamında bir evi olan gaziler emlak vergisi öder mi? Gaziler hangi durumlarda sıfır oranlı emlak vergisinden faydalanabilir? İşte emlak vergisi muafiyet şartları...

Zihni Çelebi: Kars Hekim Evi hangi esasla ihale edildi?

Kars'ta 1880'lerde yapılan ve Avrupa Konseyi Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Envanterine kayıtlı olan Türkiye’de ise Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Envanterine kayıtlı tarihi Hekim Evi'nin siyasi güç ve nüfuzla peşkeş çekildiği iddia edi

hangi mankenin evi ne kadar Haberi

hangi mankenin evi ne kadar

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile… Olgun halleriyle genç modellere taş çıkarıyorlar.


Tartışmasız en çok kazanan listesinde başı çeken Victoria’s Secret meleği 35 yaşındaki Gisele Bundchen, kariyerinin zirvesindeki günleri yaşıyor. Gelir düzeyi diğer meslektaşlarına göre bir hayli yüksek olan Bundchen, 50 milyon dolarlık bir evde yaşıyor.



1-) Gisele Bundchen

Dünyanın en çok kazanan mankenlerinden biri olan Victoria’s Secret mankeni Gisele Bundchen’in evinin değeri 50 milyon dolar… Gisele ve Tom'un Los Angeles'ta bulunan evlerinde 6 yatak odası, bir gurme mutfak, kütüphane, spor salonu, büyük bir havuz bulunuyor.



2-) Adriana Lima

Dünyanın en zengin insanlarının yaşadığı Miami'de bulunan Indian Creek adasındaki 40 adet güzel yalıdan birinde oturuyordu. Marko Jaric’den ayrılan Adriana Lima’nın...