05 / 05 / 2024

hangi otel kimin

hangi otel kimin

Turizm sektöründeki kriz derinleşiyor. Oteller bir bir iflas bayrağını çekiyor. Yıl sonunda sektördeki kayıp 5 milyar dolan bulabilir, 400 bin kişi işsiz kalabilir. İşte ayrıntılar...

Hangi market kimin? Kim yönetiyor?

Türkiye genelinde zincir marketlerle ilgili yürütülen "fahiş fiyat" tartışması gündemde büyük yankı uyandırdı. Siyasi liderler bu tür marketleri ürünlerine çok sık zam yapmakla eleştirirken şirketler ise yüksek enflasyon oranlarınını işaret ediyor. Peki, zincir marketlerle ilgili neler biliniyor?

Hangi ilde kaç otel açılacak?

Türkiye’de turizm sektörü yeniden yükselişe geçti. Turist sayısı ve gelirlerde yükseliş yaşandı. Turist sayısı ve gelirler artarken otel yatırımları da hızla artıyor. 

Otel mimarisindeki trendler!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu otel mimarisine dikkat çekerek, hangi otele hangi mimari tipinin uygun olacağını açıklıyor. Erkurtoğlu, mimari detaylar sayesinde otellerin hem doluluk oranlarını artırabileceğini hem de işletme maliyetlerini düşürebileceklerini belirtiyor.

Bina ortak karar protokolü nasıl yapılır?

Kentsel dönüşümde yıkılan bir evin yeniden nasıl ve kim tarafından yapılacağı; hangi dairede kimin oturacağının tespitinin yapılması gerekiyor. Peki, bina ortak karar protokolü nasıl yapılır?

TÜPRAŞ kimin?

2013 İSO 500 listesinde 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretim ile satışla birinci olan TÜPRAŞ hangi sektörde faaliyet gösteriyor? TÜPRAŞ kimin?

Bartın Ulus Belediyesi otel inşaatı sürüyor!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediyesi’ne ait otel inşaatında incelemelerde bulunarak, otelin eksikliklerinin biran an önce giderilip hangi hizmete tahsis edilecekse ona göre hizmete açılması gerektiğini söyledi...

Akfen GYO'ya hangi otel ne kadar kazandırdı

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Eylül 2011 dönemine ait aylık yatırımcı raporunu açıkladı....

Realistanbul'a Araplardan otel teklifi!

Türköz, İttifak, Oliv Yapı ortaklığının Merter'de Realistanbul projesi kapsamında yapmayı planladığı Alışveriş projesi yerine, Dubaililerden "otel yapalım" teklifi geldi

Crystal, bu yıl 2 bin 100 odalı iki otel satın aldı

Crystal Otelleri Üst Düzey Yetkilisi Umman Çetinbaş, krize rağmen otel zincirinin büyümeye devam ettiğini,
yeni oteller yaparak turizm hizmetine sunduklarını söyledi

Yılmaz Ulusoy: Çeşme'ye otel yapacağız

Ulusoy Holding Eşbaşkanı Yılmaz Ulusoy, "Çeşme'ye bir otel yaparak, turizm sektöründe de yerimizi alacağız." dedi

Eskişehir İl Özel İdaresi arsa ve otel satacak!

Eskişehir İl Özel İdaresi İl Encümeni arsa ve termal otel satacak

Belek'teki Susesi Otel, Platinium Oteller'de 5'inci oldu

Antalya Belek'teki Susesi Otel, Uluslararası Platinium Oteller kategorisinde 5'incilik ödülü kazandı

Ant Yapı'dan 60 milyon dolara 2 otel!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2 otel yapımı için kolları sıvadıklarını açıkladı

hangi otel kimin Haberi

hangi otel kimin

Turizmde yaşanan kriz her gün yeni bir boyut kazanıyor. İşletmelerin işçi çıkarması yeni bir boyut kazandı, 30 otel otel el değiştirdi. Turizmde yakalanan yükseliş trendi kırıldı. Yüksek sezona girerken yeni işçi alan işletmeler ilk kez işçi çıkarıyor. Bu arada geçen yılın tamamında mülkiyet ve işletme olarak toplam 14 otel el değiştirirken bu yılın daha ilk beş ayında el değiştiren otel sayısı 30'u geçti. 


Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) ile Ekin Grubu'nun birlikte yayınladığı Resort Dergisi'nde yayınlanan araştırmaya göre bu yılın daha ilk beş aylık döneminde el değiştiren otel sayısı geçen yılın tamamının iki katını geçti.


Büyükler de var


Araştırmaya göre el değiştiren oteller yalnız bir bölgede ya da kıyılarda değil, Türkiye'nin her yerinde, kıyı ve şehir otellerinde de yaşandı. El...