05 / 05 / 2024

hangi şirketler de kampanya var

hangi şirketler de kampanya var

Yeni yılı karşılamaya hazırlanan inşaat firmaları, birbiri ardına kampanyalar düzenliyor. Buna gore bazı projelerde aralıkta başlayan kampanyalar ocak ayında da devam ederken, bazıları ise yeni yıla özel Ödeme planlarını sunuyor.

Yıllık temettü getirisi yüzde 50-yüzde 10-yüzde 15 seviyesinde olan 18 şirket!

İlk kez 10.000 puanın üzerini test eden Borsa İstanbul'da temettü veren şirketler de pek çok yatırımcı tarafından araştırılıyor. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yıllık temettü getirisi yüzde 50-yüzde 10-yüzde 15 seviyesinde olan 18 şirketi açıkladı. İşte o payla

Borsada bu hafta temettü vermesi kesinleşen şirketler?  1-5 Nisan 2024 temettü takvimi…

Borsa İstanbul’da yatırımcının beklediği temettü dağıtımları başladı. Nisan ayının ilk haftasında hangi şirketler ne kadar temettü verecek? İşte 1-5 Nisan temettü takvimi...

Hangi otomobillerin değeri düştü hangileri değer kazandı?

Otomobil sahipliği, özellikle yeni bir araç satın alındığı zaman amortismanla karşı karşıya kalınmasını gerektirmektedir. Fakat, bazı araçlar, diğerlerine oranla daha az değer kaybına maruz kalıyor. Buna göre yapılan araştırmada değer kaybeden ve kazanan otomobiller açıklandı.

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Borsa İstanbul’da 4. çeyrek bilanço tarihleri açıklandı. İşte Bist 100’de 2024 bilanço tarihleri…

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş devam ederken, şirketler de bilançolarını açıklamaya başladı. Yatırımcılar şirketlerin finansal raporlarını beklerken Temettü Hocam X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bilançolar sonrasında gelecek temettü kararlarının da heyecanla beklendiğini açıkladı.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Borsaya ‘bilanço’ dopingi! Hangi hisseler değer kazandı? En çok prim yapan hisseler hangileri oldu?

Hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, son işlem gününü yüzde 0,55 primle 7 bin 705 puandan kapattı. Üçüncü çeyrek bilançolarının açıklandığı şu günlerde borsada özellikle hisse bazlı hareketler dikkat çekiyor.

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak? Kaç lot verecek? İşte halka arz takvimi...

Borsaya yatırım yapanlar tarafından 12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde arz edilecek şirketler araştırılmaya başlandı. Peki, bu tarihlerde hangi şirketler halka arz olacak? İşte yatırımcıların dikkatle takip ettiği bu önemli haftada halka arz olacak şirketler ve SPK'nın yayınladığı bilgiler...

Borsadaki 23 hissede lotlar katlanıyor! 1 hisseye 5 hisse veriliyor! Hangi şirketler sermaye artıracak? 

Borsa İstanbul’da işlem gören pek çok şirker SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu. Yüzde 500 oranındaki bedelsizini erteleyen Tuğçelik ise dikkatleri çekti. Peki hangi şirketler sermaye artırım onayı bekliyor?

Şirketler, halka arz için kuyrukta! Bu yıl 37 şirket halka açıldı, 60 şirket sırada bekliyor!

Borsa İstanbul’un seçimlerden sonra sergilediği performans hem yatırımcıların hem şirketlerin ilgisini artırdı. Yatırımcılar yüksek enflasyona karşı gelirlerini korumak için hisse piyasalarına yönelirken, şirketler de halka açılarak sermaye ihtiyacını karşılıyor.

Pay senedi yatırımcıları rekor kırarak 7 Milyona ulaştı: Hangi şirketler halka arza çıkıyor?

11 Eylül 2023 tarihinde, pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı, son derece etkileyici bir artışla 7 milyon 140 bin 215 kişiye yükselerek rekor bir seviyeye ulaştı. Önceki ay, 31 Ağustos tarihinde kaydedilen 6 milyon 257 bin 415 yatırımcı sayısı rekorunu geçerek bu başarı elde edildi.

Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? İşte 6-8 Eylül tarihlerindeki halka arz talep toplama saatleri ve listesi...

Bu hafta halka arz olacak şirketler kesinleşti. Borsa İstanbul'da işlem görmek için müracaatlarını daha önce yapan Gıpta Ofis ve Tarkim Bitki, SPK onayını alarak halka arz sürecine katılmaya hak kazandı. İşte yeni halka arz olacak hisseler...

hangi şirketler de kampanya var Haberi

hangi şirketler de kampanya var

İnşaat firmaları, satışı devam eden konut ve ofis projelerinde yeni yılı kampanyalarla karşılıyor. Bazı firmalar mevcut kampanyalarını ocak ayma kadar sürdüreceklerini açıklarken bazıları da yeni yıla özel ödeme planları hazırladı. Kampanyaya göre liste fiyatları üzerinden yüzde 12'ye varan indirim yapan firmalar da var, sıfır peşinatla ev satan da. Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Stili İstanbul Diamond, yılbaşına özel 15 Aralık- 5 Ocak tarihleri arasında tüm konut tiplerinin peşin ödemelerinde yüzde 12 indirim yapıyor. Fiyatların 209 bin TL'den başladığı Stili İstanbul Diamond'da, minimum yüzde 5 peşinatla 24 ay sıfır faiz planı da geçerliliğini koruyor. 64 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Stili İstanbul Diamond, 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana geliyor. Projenin 2015 yılının aralık...