08 / 07 / 2024

hangi ülkeye yatırım yapılmalı

hangi ülkeye yatırım yapılmalı

Dünyada en çok emlak yatırımı çeken şehirler belli oldu. New York 1. sırada yer alırken onu Londra takip etti.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Arsa ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Kocaeli'de geleceği olan ve az para ile yatırım yapılabilecek yerler!

Yeni bir arsa ya da konut yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Kocaeli'de geleceği olan ve daha az para ile yatırım yapılabilecek yerleri paylaştı.

Haziran 2024 aile destek ödemelerini bekleyenler dikkat! 1.250 TL, 850 TL, 950 TL hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

Sosyal yardım alan pek çok kişi Haziran 2024 aile destek paketi ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1.250 TL, 850 TL, 950 TL hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Altın, borsa, dolar.... Hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Piyasalar hareketli bir haftayı geride bırakırken yatırımcılar da hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Tebernüş Kireçci açıkladı! Konut, dolar, faiz ve hisse! Uzun vadede kazanmak isteyenler neye yatırım yapmalı?

Milyonlarca yatırımcı uzun vadede hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını araştırıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırımcılara en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Hangi yatırım aracı ne kazandırdı? Altın mı? Dolar mı? yoksa Borsa mı?

Bu hafta yatırım araçlarından en fazla borsa kazandırmış oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,29 değer kazanarak 9.915,62 puandan kapatmıştı. Buna göre, endeks, hafta içinde en az seviye 9.645,02, en yüksek ise 9.956,11 puanı görmüş oldu.

hangi ülkeye yatırım yapılmalı Haberi

hangi ülkeye yatırım yapılmalı

Dünyanın en çok emlak yatırımı çeken şehirleri açıklandı. Listenin tepesinde New York var. En çok dikkat çeken ise, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmaya hazırlandığı(Brexit) bir dönemde Londra'nın ciddi kan kaybına uğramış olması. 


Amerikalı bir danışmanlık şirketinin raporuna göre, en fazla uluslararası yatırımı, yedi yıl sonra ilk kez Londra'yı geride bırakan New York çekti. Uluslararası sermaye, bu yılın haziran ayına kadarki 12 aylık dönemde New York'a 24 milyar 890 milyon dolar yatırım yaptı. 


Londra ise aynı dönemde 24 milyar 880 milyon dolar yatırım çekti. Sıralamada Paris üçüncü, Los Angeles dördüncü, Amsterdam ise beşinci sırada yer aldı. Raporda en çok dikkat çeken nokta, Londra'nın yaşadığı kan kaybı oldu. Londra'ya yapılan yatırımlar bir yılda 14 buçuk milyar dolar birden azalırken, New York'a yapılan yatırımlarda 9...