06 / 07 / 2024

Hangi vergi ne zaman ödeniyor

Hangi vergi ne zaman ödeniyor

Vergi mükelleflerinin hangi vergiyi ne zaman ödeyeceğine ilişkin bilgiler, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan vergi takviminde yer alıyor. Buna göre hangi vergi ne zaman ödenecek?

Emeklilerin hesaplarına tam bu kadar yatacak: Denizbank emekli promosyon ne kadar? İşte Denizbank promosyon 2024!

Emekliler en yüksek promosyon veren bankaları ve hangi bankadan ne kadar promosyon alınabileceğini merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Denizbank yer alıyor. İşte Denizbank promosyon 2024!

2 milyon TL'nin güncel aylık faizi ne kadar? 

Mevduat faizlerinin artmasından sonra hangi bankanın ne kadar faiz verdiği, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bu süreçte, hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

1 milyon TL'nin 181 günlük getirisi ne kadar? Hangi banka Mayıs 2024'te ne kadar mevduat faizi veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşlar artan faiz oranlarından yararlanarak, kısa ve uzun vadeli mevduatlar üzerinden yüksek getiri elde etme fırsatı yakalamak istiyor. Peki Mayıs 2024 mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

Bankalar açıkladı! 500 bin TL'nin 92 günlük faiz getirisi ne kadar? 

Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında da bir gevşeme yaşanmış oldu. Buna göre, mayıs ayı mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor ve 500 bin TL'nin 3 aylık (92 günlük) getirisi ne kadar?

Bankalar açıkladı! 1 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar oldu?

Mevduat faizlerinin yükseltmesinden sonra hangi bankanın ne kadar faiz verdiği, elinde nakit parası bulunan yatırımcılar tarafından araştırılmaktadır. Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor? 

3 milyon TL konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler en ucuz faiz oranlarını araştırıyorlar. Vatandaşlar, 3 milyon TL'ye hangi banka ne kadar faiz veriyor merak ediyor. Buna göre, 3 milyon TL'lik kredinin 10 senelik ödemesi aylık olarak ne kadar? 

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Mevduat faizlerinde son dakika! Hangi banka, ne veriyor? İşte 1 milyon TL'nin 32 günlük Nisan 2024 getirisi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımlamış olduğu verilere göre 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Peki, 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Kentsel dönüşüm kira yardımında son dakika! Nisan 2024'te hangi ilde ne kadar para yatırılacak? Hemen bakın!

Kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Nisan ayında hesaplara ne kadar para yatırılacak? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Hangi banka ne kadar faiz veriyor Mart 2024? Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, Denizbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararından sonra bankaların mevduat faizi oranları da gündeme bomba gibi düştü. Peki Mart 2024'te hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Hangi vergi ne zaman ödeniyor Haberi

Hangi vergi ne zaman ödeniyor

Hangi vergi ne zaman ödenecek?

Vergi mükelleflerinin hangi vergiyi ne zaman ödeyeceğine ilişkin bilgiler, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan vergi takviminde yer alıyor.


Vergi takviminde yer alan bilgilere göre Mart ayında, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve kira vergisi ödeniyor.


2014 Mart vergileri..

Ay İlk Tarih Son Tarih Konu

Mart    01/03/2014 10/03/2014 16-28 Şubat 2014 Dönemine Ait Petrol ve Doğalgaz Ürünlerine İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi

 

01/03/2014 11/03/2014 16-28 Şubat 2014 Dönemine Ait Noterlerce Yapılan Makbuz Karşılığı Ödemelere Ait Beyannamenin Verilmesi ve Ödenmesi

 

01/03/2014 17/03/2014 Şubat 2014 Dönemine Ait Kolalı Gazoz, Alkollü İçecekler ve Tütün Mamullerine İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi

 

01/03/2014 17/03/2014