10 / 05 / 2024

Hani Sauid A Al

Hani Sauid A Al

Nassistanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Hani Sauid A Al, Mohamad Ayman Nassif tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘İstanbul’a ihanet ettik’ klişesi vardır hani, bu ihanetleri bir yere koyun sonra da onları yüzle çarpın, o kadar ihanettir Kanal İstanbul." dedi.

Ağrı Ahmed-i Hani Camisi açıldı!

Ağrı Doğubayazıt'ta restorasyonu tamamlanan Ahmed-i Hani Camisi açıldı.

Ağrı'da tarihi gar kütüphane oldu!

Ağrı Doğubayazıt'ta 1914'te inşa edilen tren garı dokusuna uygun olarak restore edildi. Gar, Ahmed-i Hani Halk Kütüphanesi olarak hizmet verecek.

TOKİ, Diyarbakır Hani'de 300 konut yapacak!

Diyarbakır’ın Hani ilçesine kayyum olarak atandığı günden bu yana kenti yeniden inşa eden Şaban Arda Yazıcı, toplam 50 milyon liralık iki yeni projeye imza attı. TOKİ, ilçeye 2 etap halinde toplam 300 konutluk bina inşa edecek.

Muş Ahmed-i Hani Parkı açılışa gün sayıyor!

Muş Belediyesince, bir süre önce yapımına başlanılan Ahmed-i Hani Parkı'nda çalışmalar devam ediyor. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, parkın en geç 1,5 ay sonra halkın hizmetinde olacağını belirtti.

Muş'taki 20 bin metrekarelik Ahmed-i Hani Parkı Ekim'de açılıyor!

Muş Belediyesi tarafından Muş-Bitlis karayolu üzerinde yapımı devam eden Ahmed-i Hani Parkı’nın ekim ayında halkın hizmetine açılacağı belirtildi.

Ağrı ve Hakkari havalimanlarının isimleri değişti!

Ağrı Havalimanının ismi Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı, Hakkari-Yüksekova Havalimanının ismi ise Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı olarak değişti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kavakpınar Ahmedi Hani Kültür Merkezi açıldı!

Kavakpınar Ahmedi Hani Kültür Merkezi’nin açılışı Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, “Bu mahalle çok şeyi hak ediyor. Bu eser daha başlangıç” dedi

Ağrı Havalimanı Yeni Terminal Binası hizmete açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Ağrı'ya gitti ve yapımı tamamlanan havalimanı yeni terminal binasını hizmete açtı. Başbakan Davutoğlu, havalimanına 'Ahmed-i Hani' adının verileceğini bildirdi.

Ağrı Havalimanı'nın adı Ahmedi Hani Havalimanı olacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ağrı Havalimanı'nın adının Ağrı Ahmedi Hani Havalimanı olacağını belirtti.

Nassistanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nassistanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Hani Sauid A Al, Mohamad Ayman Nassif tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ağrı 1 milyon turist bekliyor!

Türkiye'nin en yüksek dağı olan Ağrı, başta olmak üzere İshak Paşa Sarayı, meteor çukuru, Buz Mağarası, Nuh'un Gemisi'nin izi, Ahmed-i Hani türbesi gibi birçok güzelliği bünyesinde barındıran Ağrı bu yıl 1 milyon turist bekliyor...

Ahmed-i Hani Türbesi ziyaretçi akınına uğruyor!

Tarihi İshak Paşa Sarayı’na 100 metre uzaklıkta bulunan, yörede 17. yüzyılda yaşayan şair, filozof, tarihçi ve mutasavvıf olan Ahmed-i Hani’ye ait türbeyi Ramazan’da çok sayıda yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor

Hani Sauid A Al Haberi

Hani Sauid A Al

Nassistanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Hani Sauid A Al, Mohamad Ayman Nassif tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Nassistanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-)Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...