27 / 04 / 2024

Hannover Sanayi Fuarı açıldı mı

Hannover Sanayi Fuarı açıldı mı

Dünyanın en büyük endüstri fuarlarından olan Hannover Sanayi Fuarı, 7 Nisan'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. Bu yıl Hollanda'nın partner ülke olduğu fuar, 11 Nisan tarihine kadar gezilebilecek.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Gaziantep inşaat fuarına hazırlanıyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Şimşek tarafından kuruldu.

Bursa'ya yeni fuar alanı müjdesi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa'daki fuar kapasitesini beşe katlayacak bir proje hazırlıyor. Hayata geçirilecek olan projenin 50 bin metrekarelik ilk etabı 50 milyon dolara mal olacak. M

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Hannover Sanayi Fuarı açıldı mı Haberi

Hannover Sanayi Fuarı açıldı mı



69 ülkeden 4 bin 872 firmanın katılacağı Hannover Sanayi Fuarı'nda bu yıl Türkiye'den 160 firma boy gösterecek


 Dünyanın en büyük endüstri fuarlarından olan Hannover Sanayi Fuarı, 7 Nisan'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. Bu yıl Hollanda'nın partner ülke olduğu fuar, 11 Nisan tarihine kadar gezilebilecek.   


Hannover Sanayi Fuarı'nın 6 Nisan'da yapılacak resmi açılış törenine Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin de katılması bekleniyor. Hannover Kongre Merkezi'ndeki törende liderlerin yanısıra Hannover Büyükşehir Belediye Başkanı Stefan Schostok ve Alman Sanayi Federasyonu (BDI) Başkanı Ulrich Grillo da konuşma yapacak.  


İhtisas fuarları


Hannover Sanayi Fuarı kapsamında bu yıl farklı alanlarda ihtisas fuarları düzenlenecek. Bu alanlar, araştırma-geliştirme teknolojileri, elektrik ve hibrid teknolojileri, elektrik depolama sistemleri, endüstriyel üretim teknolojileri, sanayi otomasyonu teknolojileri, enerji teknolojileri, sanayide yazılım...