06 / 05 / 2024

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdin Gündoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Tatlıpınar Sokak'ta kuruldu.

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Duyanlar şok oldu! Sakın bunu yapmayın, aman dikkat! Gayrimenkulünüz elinizden alınabilir!

Gayrimenkul satın alırken çoğumuz tapu işlemleri sırasında düşük harç ödemek için değerini gerçek değeri yerine düşük gösteririz. Ama Dimyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak da var! Bir anda gayrimenkullerinizi kaybedebilirsiniz.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

2023 yılında harçlardan 107 milyar TL gelir hedefleniyor! Yüzde 51,2'si gayrimenkul satışlarından olacak!

2023'te tahsil edilmesi beklenen 107 milyar Türk Lirası tutarındaki harcın detayları belli oldu. Bu tutarın yüzde 51,2'si gayrimenkul alıp satanlar tarafından ödenecek. İşte ayrıntılar...

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Inımarka Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inımarka Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hassan Harırıan tarafından kuruldu.

Aplikasyon harçları 2022 ne kadar?

Bir gayrimenkulün aplikasyonunu yaptırmak isteyenler bu sene ne kadar harç ödeyeceklerini merak ediyor. 2022 harçları Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce açıklandı. Peki, aplikasyon harçları 2022 ne kadar?

Hariri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hariri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hned Harırı tarafından kuruldu.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San. Tic. A.Ş.  Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 33 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 37 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş, Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 37 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Güldan tarafından kuruldu.

Tradvısor Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tradvısor Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harıth Hısham M Okaydı tarafından kuruldu.

Kocaeli Çayırova EVA Petrol 12.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar-2 Mahallesi'nde bulunan EVA Petrol'ü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 864 bin 292 TL olarak belirlendi. 

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdin Gündoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. 


Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Elektirik ve elektronik donanımlı pano , makine , elektirikli küçük el aletleri üretimi , alımı satımı , ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...