30 / 04 / 2024

Harbi Yatmaz

Harbi Yatmaz

Yatmaz Yapı İnşaat Turizm Nalburiye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harbi Yatmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi'nde kuruldu.

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüm Maltpe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yıldırım tarafından kuruldu.

Yedikule Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedikule Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harbi Çevik tarafından kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Feriköy'den bakınca Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet görünürdü!

Prof. Dr. Hatemi, "Feriköy'den bakınca Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet bizim sokaktan görünürdü. Diğer tarafa bakınca da Balkan Harbi'nden kalan istihkamlarla Okmeydanı'na kadar açıktı. 1950-1951'de yüksek apartmanlar görüldü" dedi...

Binalara depreme karşı hacıyatmaz dengesi!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Azer Arastunoğlu Kasımzade, geliştirdikleri "hacıyatmaz" dengede duruşuna benzer sistem ile deprem anında binaların hasar görmemesini hedeflediklerini bildirdi.

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde nelere dikkat etmeli?

Avukat Oğuzhan Efe, kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde dikkat edilecek hususları kaleme aldı. İşte Harbi gazetesinde yayınlanan o yazı...

Yatmaz İnşaat Emlak Hafriyat Turizm Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yatmaz İnşaat Emlak Hafriyat Turizm Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Edirne Gazimihal Hamamı’nda restorasyon başladı!

Edirne’de, 93 Harbi de denilen 1768-1774 yılları arasında yaşanan Osmanlı-Rus Savaşı’nda yıkılan, 594 yıllık tarihe sahip Gazimihal Hamamı’na, restorasyon çalışmaları kapsamında ilk kazma vuruldu.

Harbi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Soylu ve Ziya Yıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sultanbeyli, Merve Mahallesi, Mihrap Sokak'ta kuruldu.

Konya Karatay'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum!

Karatay Belediyesi olarak ciddi projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, İstiklal Harbi Şehitliği ve Mevlana Kültür Merkezi karşısında planlanan toplu konut ve iş merkezleri projesinde sona gelindiğini vurguladı.

Pan Kingdom firması Ankara'ya 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırım imkânları için Türkiye'de temaslarda bulundu.

Nazilli'deki Cinibiş Harbi Şehidi Halil Dede'nin kabri türbe olacak!

Nazilli Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan 16’ncı asırda yaşamış Haccenbeş Dede ile Abdullah Dede türbelerinden sonra Cinibiş Harbi Şehidi Halil Dede’nin kabri de yenilenerek mezarı türbeleştiriliyor.

Araplardan Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Suudi arabistan'ın önde gelen firmalarından PanKingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi,yatırım olanakları için Türkiye'de temaslarda bulundu.

Harbi Yatmaz Haberi

Harbi Yatmaz

Yatmaz Yapı İnşaat Turizm Nalburiye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harbi Yatmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu. 


Yatmaz Yapı İnşaat Turizm Nalburiye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...