02 / 05 / 2024

hareketli ofis Regus Express

hareketli ofis Regus Express

Dünya çapında 106 ülkede, 900 şehirde yer alan 2 bin 600 merkezinde hazır ofis sistemleri sunan Regus, Regus Express adı verilen yeni bir konseptin öncüsü oldu.

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 karlı!

Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45 bin TL’ye kadar avantaj sağladığını söylüyor...

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 tasarruf ediyor!

Hazır ofis üreticisi olan Regus'un Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti. Özgönül,hazır ofis kiralayanların yüzde 40 kazanç elde ettiğini söyledi.

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Regus yeni ofisini Maslak'ta açtı!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Regus’un yeni çalışma alanını Maslak'ta açtı.  Regus’un yeni çalışma alanı, metro ve toplu ulaşım araçlarının hemen yanında bulunuyor.

Regus hız kesmeden büyüyor!

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de yeni yatırımlarla devam ettiriyor.Regus, 2018’de Türkiye’de dört yeni ofis açmak için hazırlıklara başladı..

İstanbul ofis pazarı 2017 yılını hareketli geçirdi!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 4. Çeyrek raporuna göre, İstanbul ofis pazarı 2017 yılını hareketli geçirdi.

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

İstanbul Ofis Pazarı 2017 3. çeyrek dönemini hareketli geçirdi!

Propin tarafından her üç ayda bir hazırlanan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 3.Çeyrek" raporu yayınlandı. 

Regus 23 ofis merkezi açmayı planlıyor!

18 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni ofis alanları açmayı planlıyor. Regus, mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri olacak.

Regus Türkiye'ye yeni konseptler getirecek!

Büyük şirketlere, start up'lara ve girişimcilere paylaşımlı ofis hizmetleri veren Regus, Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa'da faaliyet gösteriyor. "

Betül Genç Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu!

Dünyanın 107 ülkesinde 2.850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus’un Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibari ile Betül Genç atandı.

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

hareketli ofis Regus Express Haberi

hareketli ofis Regus Express

Dünya çapında 106 ülkede, 900 şehirde yer alan 2 bin 600 merkezinde hazır ofis sistemleri sunan Regus, Regus Express adı verilen yeni bir konseptin öncüsü oldu. Bu konsepti ilk olarak Avrupa’da business lounge’larda uygulamaya başlayan Regus, İngiltere ile havaalanlarında ilk defa uygulamaya başladı ve daha da geliştirmeye devam ediyor.


İş yaşamındaki değişim insanların ofis taleplerine de yansıyor. İnsanların çalışma alanları olan ofis, home ofis konseptine Regus Express konsepti de ekleniyor. Yapılan bir araştırma mobil çalışan %65 oranın insanınsadece %13’ünün mutlu olduğunu gösteriyor. Bu nedenle evden ve ofis çalışılmayacak esnek çalışma alanlarına ihtiyaç duyuluyor.


Bugün dünyada 18 milyon lokasyonda internet bağlantısına ulaşabileceğiniz Regus Express noktalarına ulaşmak ise çok kolay. Regus mobil uygulamasıyla dünya elinizin altında. Regus Türkiye’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana...