25 / 05 / 2024

harem ağva hattı

harem ağva hattı

Kentin iki ucu arasında otobüsle yolculuk yapanların kat ettikleri mesafe, bazen hayret edilecek seviyelere çıkıyor, örneğin, Harem-Şile-Ağva hattında çalışan otobüsler, tek seferde 111 kilometre kat ediyor..

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Ankaralılar müjde! Ankara'ya yeni metro projesi geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Yılı Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa Metro Hattı'nı da aldıklarını söyleyerek "En kısa zamanda ihalesini yapacağız." diye duyurdu.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Ağva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Ağva Merkez Mahallesi, 3772 ada, 15 parsele ( Eski: 586 parsel ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Şile Ağva'da 129 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Avcılar 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, EÜAŞ Boru Hattı Platform ve Şamandıra Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı açıldı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı bugün açıldı. Hattın açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner katılım sağladı. 

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu Türkiye'nin en hızlısı olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 120 kilometrelik hızıyla yolculuk süresini 30 dakikaya indirmiş olacak. Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Proje Müdürü Murat Cebeci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hattın Türkiye'nin 'en hızlısı' olacağını belirtti.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

harem ağva hattı Haberi

harem ağva hattı

KENTİN iki ucu arasında otobüsle yolculuk yapanların kat ettikleri mesafe, bazen hayret edilecek seviyelere çıkıyor, örneğin, Harem-Şile-Ağva hattında çalışan otobüsler, tek seferde 111 kilometre kat ediyor. Ya da Silivri-Otogar arasında hizmet veren otobüsler, 94 kilometre gidiyor. İETT'nin yürütüm ve denetiminde kentte toplam 640 hat bulunuyor. 


EN KISA HAT 3 KM. 

İstanbullulara hizmet veren 640 hat ve uzunlukları değerlendirildiğinde ise, hat başına düşen ortalama uzunluk 19.62 kilometreyi buluyor. Peki en kısa hat kaç kilometre? İETT'nin verilerine göre, kentin en kısa hattı, 3 kilometre ile Kuyumcukent-Yenibosna. 


İETT, çeşitli analiz ve yöntemler kullanarak, en etkin ve verimli hatların oluşturulmasını amaçlıyor. 

Mevcut hatlara eklenecek yeni hatlar ise yeni iş ve yerleşim alanlarının oluşması, artan nüfus sayısı ile talepler doğrultusunda faaliyete açılıyor. 


 EN UZUN 10 HAT: 


¦ 139A Harem-Şile-Ağva 110.91...