28 / 04 / 2024

Harem Otogarı taşınıyor

Harem Otogarı taşınıyor

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

Harem Otogarı Ataşehir'e taşınacak!

Yıllardır İstanbul Anadolu Yakası'na hizmet veren, Harem Otogarı, Ataşehir'e taşınıyor. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, son teknolojik sistemlerle donatılan yeni otogarın 2015'te hizmete gireceğini söyledi.

Harem Otogarı, Ataşehir'e taşınacak!

Alibeyköy Cep Otogarı'nın hizmete girmesiyle başlayan Cep Otogarı Projesi kapsamında Anadolu yakasının en büyük yolcu taşıma ve otobüs ağına sahip harem otogarının da 2015 yılında Ataşehir'e taşınması planlanıyor...

İstanbul sanayisi olası İstanbul depremi nedeniyle taşınıyor! İlk durak belli oldu!

İstanbul Sanayi Odası, yüzde 60’ı fay hattında yer alan sanayi tesislerinin taşınması için yol haritası hazırlıyor. Şehirden kaçanların ilk durağı ise Trakya bölgesi oluyor.

Tüm detaylar belli oldu! İstanbul’un o ilçesi işte tam buraya taşınıyor!

yıkımlara neden olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da ilk güvenli bölgeye taşınmalar başlıyor…

Uber tamamen ücretsiz oldu! Deprem yardım malzemeleri Uber araçlarıyla ücretsiz taşınıyor!

Güneydoğu Anadolu bölgesinde on binlerce binanın yıkıldığı depremin ardından çok sayıda özel şirket yardım çalışmaları yürütüyor. İstanbul'da hizmet veren Uber, belirlenen tarih ve saatlerde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini ücretsiz taşıyacağını duyurdu. İşte Uber'in ücretsiz

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

İzmir'de evleri zarar gören vatandaşlar taşınıyor!

İzmir Seferihisar'da yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evi zarar gören vatandaşlar, binalarını tahliye ediyor. Adalet Apartmanı’nda oturan Sevda Çavuş, "Şu an taşınıyoruz çok kötü haldeyiz, kimisine yarım saat kimisine bir saat izin verildi'' dedi.

Yusufeli'nde evleri kamulaştırılan vatandaşlar prefabrik evlere taşınıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, baraj suları altında kalacak ilçe merkezinin taşınacağı yeni yerleşim yerinin bağlantı yolları kapsamında inşa edilen viyadük inşaatı sebebiyle kamulaştırılan alandaki vatandaşlar, geçici prefabrik konutlara taşınıyor.

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Harem Otogarı taşınıyor Haberi

Harem Otogarı taşınıyor

Esenler ve Harem'de her gün yüzlerce otobüsün hareket ettiği otogarların, Kuzey Marmara otoyoluna göre taşınması planlanıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından yapılan teklife göre, Harem Otogarı etap etap farklı yerlere kaydırılacak. Böylece İstanbul'da şehir içerisine girerek uzun süre yolcu indirmek için dolaşan otobüslerin, Marmaray ve metro hatlarına entegre yeni istasyonlardan trafiğe takılmadan geçiş yapması amaçlanıyor. Ulaşım Planlama Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Meclisi'ne "Tuzla TEM yolu kenarındaki Mehmetçik Vakfı tesislerinin yanına cep otogar yapılması" yönünde bir teklif sundu. Teklifte, İstanbul trafiğini olumsuz etkilediği belirtilen Harem Otogarı'nın, taşınması gerektiğine dikkat çekildi. Müdürlük, Sultangazi Gazi Mahallesi girişiyle Avcılar Ispartakule'ye de bir cep otogar yapılmasını önerdi.


BEYKOZ VE ÜMRANİYE


Belediye Meclisi'ne sunulan teklifin, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün görüşü alındıktan sonra değerlendirilmesine karar verildi. Belediyenin gündeminde...