19 / 05 / 2024

Hari Gayrimenkul adres 

Hari Gayrimenkul adres 

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selvi, Recep Eşkar ve İlyas Ertemur ortaklığında kuruldu. 

Türkiye'ye doğrudan yatırımlarda gayrimenkul yatırımı zirvede!

Gayrimenkul hariç, doğrudan dış yatırımlar tablosunda ilk defa negatife dönüş yaşandı. Yurtdışına giden doğrudan yatırımların gelen yatırıma oranı yüzde 103’ü geçti. İşte ayrıntılar...

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selvi, Recep Eşkar ve İlyas Ertemur ortaklığında kuruldu. 

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Peker GYO, Ataköy Nef22'deki gayrimenkulü 4,6 milyon TL'ye sattı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataköy Nef22 projesinde yer alan gayrimenkulü KDV hariç 4 milyon 600 bin TL'ye sattı...

Çankaya Ticari Merkezi'ndeki gayrimenkul kiraya verildi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya Projesi Ticari Merkezi A-B Blok'ta yer alan ve ekspertiz aylık kira değeri KDV Hariç 4.437 TL olan 5 nolu bağımsız bölümün 135 metrekarelik kiralanabilir alanı kiraya verdi.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Evrim Kırmızıtaş gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu!

RE/MAX’lının katıldığı uluslar arası RE/MAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde düzenlendi. Las Vegas’ta geçekleşen kongreye Türkiye adına Evrim Kırmızıtaş katıldı. Kırmızıtaş 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1'ncisi oldu.

Çankaya Ticari Merkezi'ndeki gayrimenkul kiraya verdi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya Projesi Ticari Merkezi A-B Blok'ta yer alan ve ekspertiz aylık kira değeri KDV Hariç 11.308 TL olan 7 nolu bağımsız bölümü kiraya verdi.

Hari Gayrimenkul adres  Haberi

Hari Gayrimenkul adres 

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selvi, Recep Eşkar ve İlyas Ertemur ortaklığında kuruldu. 

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi konusu:
A-) ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU BAŞLICA ŞUNLARDIR; a-) EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Mevzuatın izin...