19 / 05 / 2024

Harmancık termal otel

Harmancık termal otel

Bursa'nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık 'a, llıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındıracağı modern bir tesis kazandıracak.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları ve projedeki konutların fiyatları...

TOKİ Bursa Harmancık projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Harmancık termal otel Haberi

Harmancık termal otel

Bursa'nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Büyükşehir Belediyesi, Harmancık'a, llıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındıracağı modern bir tesis kazandıracak 'Daha yaşanabilir ve daha sağlıklı bir kent'hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, bütünşehir yasasının ardından Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerde de hizmetlerini bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Reeep Altepe, Harmancık'ta Ilıcaksu mevkiindeki termal su bölgesinde incelemelerde bulundu. Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Harmancık Kaymakamı Hakan Engin ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının eşliğinde gerçekleştirilen incelemenin ardından bölgeye termal suların değerlendirileceği bir tesis kurulacağı belirtildi. 


TERMAL ZENGİNLİK 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'nın her alanda gelişimini ve kalkınmasını sağlarken bir yandan da yeni ilçelerde çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatarak, "Dağ yöresinin güzel ilçesi Harmancık'ta,...