27 / 04 / 2024

Harmony Towers ev teslimleri başladı mı

Harmony Towers ev teslimleri başladı mı

Bursa'da inşa edilen Harmony Towers'ta ev teslimlerine start verildi. Bursa'nm Nilüfer ilçesinde 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers, alışveriş caddesi, kuleler, bahçeler oluşuyor.

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen, daha sonra imar barışı düzenlemesiyle yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor. Ev sahiplerine mektup yazan proje ortakları teslimdeki gecikme sebebiyle birbirini suçladı.

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.

Mina Towers’ta keyifli buluşma!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran’ın ev sahipliğinde Mina Towers’ta keyifli gibi bir davet gerçekleştirildi.

Mina Towers Kadıköy ev fiyatları!

Mina Towers Kadıköy ev fiyatları 520 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Mina Towers Kadıköy projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Fikirtepe Mina Towers ev fiyatları!

Başaran İnşaat tarafından hayata geçirilen Fikirtepe Mina Towers ev fiyatları 520 bin TL'den başlıyor...

Referans Kartal Towers ev fiyatları 338 bin TL'den başlıyor!

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Kartal Towers ev fiyatları 338 bin TL'den başlıyor. Projenin 2019 yılının yaz aylarında teslim edilmesi planlanıyor...

Harmony Towers ev teslimleri başladı mı Haberi

Harmony Towers ev teslimleri başladı mı

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa'da inşa edilen Harmony Towers'ta ev teslimlerine start verildi. Bursa'nm Nilüfer ilçesinde 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers, alışveriş caddesi, 6 katlı teras evler, kuleler, bahçeler ve farklı büyüklüklerde salonlardan oluşuyor. Tüm camların Uludağ manzarasına açıldığı projenin sosyal donatılan arasmda açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan çok amaçlı spor sahası bulunuyor. Daireler 284 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bugün / Emine...