02 / 05 / 2024

harry potter filminde yer alan ev

harry potter filminde yer alan ev

İngiltere'nin doğusundaki Suffolk şehrinin Lavenham köyü tarihi geçmişi ve korunan mirasiyle hayran bırakıyor. Lavenham köyünde bulunan bu evin fiyatı 950 bin sterlin yani yaklaşık 3 milyon TL.

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Harry Potter ürünleri BİM’de! 9 Eylül 2022 BİM kataloğunu kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 BİM kataloğu!

BİM 9 Eylül 2022 kataloğu yayınlandı. Bu katalog da yok yok. İşte 9 Eylül 2022 Harry Potter ürünleri!

İnternette dev kampanya! Öğrencilere indirim yolda

İnternet sağlayıcısı TurkNetten öğrencilere özel yeni kampanya geldi Yeni reklam filminde ayrıntılardan bahseden Turknet, öğrencilere indirim müjdesi verdi. 

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...

Prens Harry ve Meghan Markle, Kaliforniya'daki malikanelerini satıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, Montecito'daki yeni malikanelerini taşındıktan 18 ay sonra satmaya karar verdi. Malikanenin fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

2001 yapımı olan ve Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı Royal Tenenbaums (Tenenbaum Ailesi) filminde kullanılan, New York'taki konut 20 bin dolar bedelle yeni kiracısını bekliyor.

Mukesh Ambani, James Bond filmlerindeki evi 79 milyon dolara satın aldı!

Dünya çapında ün yapan James Bond’un iki filminde yer alan ve 79 milyon dolar bedelle yakın bir zaman önce Hintli milyarder Mukesh Ambani tarafından alınan konut, özellikleriyle göz kamaştırıyor. 

Kanal İstanbul'un çevre düzeni planı değişti!

Kanal İstanbul'un 2011 yılında hazırlanan tanıtımındaki ilk çevre düzeni planı değişti. Bugünkü tanıtım filminde bölgede gökdelenler bulunmuyor, adeta yemyeşil bir kasaba görülüyor.

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Sultan filmindeki gecekondu yeniden hayat buldu!

Antalya Kepez Belediyesi Türkan Şoray'ın başrolünde olduğu "Sultan” filminde yer alan gecekondudan esinlenerek, uzman mimar ve heykeltıraşların desteğiyle müze yaptırdı.

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

harry potter filminde yer alan ev Haberi

harry potter filminde yer alan ev

İngiltere'nin doğusundaki Suffolk şehrinin Lavenham köyü tarihi geçmişi ve korunan mirasiyle hayran bırakıyor. Lavenham köyünde bulunan bu evin fiyatı 950 bin sterlin yani yaklaşık 3 milyon TL. De Vere House adlı evin bu kadar büyülü olmasının nedeni ise Harry Potter'ın doğduğu ev olması. Serinin filmlerinde bu bina Harry'nin doğduğu ve Voldemort'la ilk karşılaşmasını yaşadığı yer olarak kullanıldı.


Filmin ardından De Vere House bir anda İngiltere'nin en çok ziyaret edilen evi haline geldi. Adını 14'üncü yüzyıldan 17'nci yüzyıla kadar burada yaşayan de Vere ailesinden alan evin şimdiki sahipleri Jane Ranzetta ve eşi Tony Ortaçağ'dan kalan evde, resim odası, mutfak, temizlik odası, üç adet çift yatak odası, iki banyo ve bir de çatı katı mevcut. Tarihçilere göre Yedinci Henry de 1498 senesinde...