03 / 05 / 2024

Harun Karaaslan

Harun Karaaslan

Peras İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi, Harun Karaaslan 1 milyon TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi 'nde kuruldu.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 3 milyon konutun dönüşümünün tamamlandığını açıkladı. Karaaslan, "Risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli, mimarisiyle özgün, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir şehirler üzerine çalışmayı ve hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun İnan tarafından kuruldu.

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik yapıldı.

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Çiğdem Karaaslan Yassıada’nın dönüşüm hikayesini anlattı!

Yassıada’nın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürülmesinin mimarlarından olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Sabah gazetesine konuştu.

Çiğdem Karaaslan: Şehirlerin risklerini çok iyi bilmeli ve yönetebilmeliyiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, deprem ve diğer doğal afetlerle ilgili konuştu. Karaaslan, enkaz altından yaralı kurtarmanın disiplin ve profesyonellik işi olduğunu belirtti ve "Şehirlerin risklerini çok iyi bilmeliyiz" dedi...

Harun Karaaslan Haberi

Harun Karaaslan

Peras İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi, Harun Karaaslan 1 milyon TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.


Peras İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...