08 / 05 / 2024

harun kaynak

harun kaynak

İlginç tezatlıklar ülkesiyizdir. Bir yandan vergi ve SSK ödemeleri gibi devletle olan işlerini son güne bırakanın kazandığı görülür diğer yandan da işini son güne bırakmayan kazanır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon lira ilave kaynak aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon 440 bin 119 lira ilave kaynak aktarıldığını söyledi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ek kaynak sağlanacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Kovid-19'dan etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına ek kaynak göndereceklerini açıkladı.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek için 10 milyon TL'lik kaynak ayrılmasına karar verdi.

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere 10 milyon liralık kaynak ayıracak.

Kefalet 500, kaynak limiti 50 milyar liraya çıktı!

Kefalet bakiyesi 250 milyar TL'den 500 milyar TL'ye, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kredi garanti kurumlarına aktarılabilecek kaynak sınırı da 25 milyar TL'den 50 milyar TL'ye çıkarıldı.

Beylikdüzü'ne metro hattı için kaynak bekleniyor!

Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ''Beylikdüzü metro hattı, projelendirme süreçlerini geçti. Bu hat 10-12 sene önce bitirildi ancak kaynak gerekiyor'' diye konuştu.

Elazığ ve Malatya'ya 5 milyon TL daha kaynak aktarılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Elazığ ve Malatya için şu ana kadar 8 milyon liralık kaynak aktarıldığını söyledi.

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Kanal İstanbul'a 74 milyar liralık kaynak!

Karar Gazetesi köşe yazarı Taha Akyol, bugünkü yszısında ''Kanal İstanbul gibi bir inşaat projesine 74 milyar lira kaynak tahsis etmek “sanayi ve ihracat odaklı politika” sayılabilir mi?'' sorusuna cevap verdi.

Kentsel dönüşüme 13 milyar lira kaynak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kentsel dönüşüm projeleri için 2012 yılından bugüne kadar yaklaşık 13 milyar lira kaynak kullanıldığını söyledi...

Mersin Millet Bahçesi için kaynak bulundu!

Mersin'de geçtiğimiz Nisan'da yapımı 'kaynak sıkıntısı' sebebiyle iptal edilen Millet Bahçesi için yeniden harekete geçildi. TOKİ, millet bahçesi için bugün tekrar ihaleye çıkıyor.

Konkordato kararı aldıran Harun Çoban kayıplara karıştı!

Bursa'da hurda ticareti yanında demir, çelik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok sektörde iş yapan firmanın sahibi Harun Çoban, konkordato kararından sonra kayıplara karıştı...

harun kaynak Haberi

harun kaynak


Gerçekten bir bakarsınız, devlete borcu olana çok uygun vade ve faizlerle aflar çıkar veya ödeme sürelerinin son günü vade ertelenir ve devlete borcunu erken ödeyen kişiler bir anlamda mağdur edilir. Bir de bakarsınız, hiçbir süre sınırlaması yokken elinizdeki işi belli bir noktaya getirdiğinizde ancak bir fırsattan yararlandırılırsınız ki bu durumda da erkenden yola koyulan kazanır. İşte, 2013'ün ilk günü çıkan bir Bakanlar Kurulu Kararnamesi tam da bu durumu örnek oluşturdu ve ikinci türden davranışları olanlara kazandırdı diğerleri kaybetti desek yeridir.


Neydi o gelen?

1 Ocak 2013 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2012/4116 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'nın 7'nci maddesiyle, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan hemen tüm konut teslimlerinde KDV oranı %18'e çıktı. Bu durumda, büyükşehirlerde ister 150 metrekarenin altında olsun isterse üzerinde...