03 / 05 / 2024

has inşaat

has inşaat

3 arkadaşın yollarının kesişmesi ile 2008'de kurulan Has İnşaat, 250 milyon dolarlık yatırımla Tuzla'ya 2 kule dikecek

Has İnşaat, Tuzla'ya Dubai'deki otel gibi rezidans yapacak!

Has İnşaat'ın ortaklarından Tuncer Satır, Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde yatırımına başlayacakları yeni rezidans projesi için Dubai'deki 'yelken Otel'den esinlendiklerini söyledi

Konut projelerinde babalar günü indirimi başladı!

Sektör temsilcileri özel gün indirimleri ve faiz ayarlamaları ile yavaşlamanın önüne geçmeye çalışıyor. Kampanyalar birbiri ardına yapılıyor

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

2021 inşaat demiri fiyatları!

Altın ve döviz gibi kendine has piyasası bulunan 2021 inşaat demiri fiyatları belli oldu. İşte güncel inşaat demiri fiyatları 2021...

Marine Has İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marine Has İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Keskin tarafından kuruldu.

2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılına ilişkin "İl Bazında Gayrisafi Yurt İçi Hasıla" verilerini açıkladı. Buna göre 2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 olarak gerçekleşti. 

2020 yılı 3. çeyrekte inşaat faaliyetleri yüzde 6.4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılı üçüncü çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2020 yılı üçüncü çeyreğinde inşaat faaliyetleri yüzde 6.4, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.8 arttı.

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Has İnşaat mağdurları evlerini istiyor!

Tuzla’da, bir inşaat şirketinden noter sözleşmesi ile satın aldıkları dairelerin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden mağdurlar evlerini geri istiyor.

Nazmi Durbakayım: İnşaat sektörü ok gibi fırlayabilir!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ve geçen yıla ilişkin gayrisafi yurt içi hasıla sonuçlarını değerlendirdi. Nazmi Durbakayım 1,5 yıldır bekleyen projeler nedeniyle gerilimi artan inşaat sektörünün her an ok gibi fırlayabilir dedi..

Almanya'da GSYH’ye inşaat sektöründen olumlu katkı!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) 2019 ülke ekonomisinin verilerini açıkladı. Bu verilere göre; Gayri Safi Yurtiçi Hasıla’ya (GSYH) inşaat sektöründen olumlu katkı geldi.

İngiltere'de inşaat sektörü yüzde 0,7 daraldı!

İngiltere’de 2019'un ağustos, eylül, ekim aylarını kapsayan dönemde Gayri Safi Yurtiçi Hasıla değişim göstermeyip yüzde 0,1 olan beklentiyi karşılamadı. Aynı dönemde inşaat sektöründe büyüme yüzde 0,7 daraldı.

has inşaat Haberi

has inşaat



Rezidansta planlanan metrekare fiyatı ise ortalama 4 bin lira olacak.


İlk projesi Millenium Park'ın ardından yeni proje için kolları sıvayan Has İnşaat şimdilerde Dubai'deki 'Yelken Otel'in bir benzerini inşa etmek için birden fazla mimari ofise proje çizdirmeye başladı. İkinci projelerinin iddialı bir mimari yapıda olmasını istediklerini belirten Has İnşaat ortaklarından Tuncer Satır, Dubai'deki bir gezide buradaki projelerin birçoğundan etkilendiğini, özellikle Tuzla bölgesi için planladıkları projeyi yelken şeklinde inşa etmeye karar verdiklerini söyledi.


50 bin metrekare inşaat


Yeni yapılacak projenin yeri hazır. Arazi alımları tamamlandı. 4 bin metrekare arsa içinde yaklaşık 50 bin metrekare inşaat alanı bulunan 2 kule yapılacak. Kulelerin yüksekliği 40'ar metre olacak. Her iki kulenin alt katları ticari ünitelere ayrılacak. Üst katlarda ise 1+1, 2+1, 3+1 ve az sayıda 4+1...