04 / 05 / 2024

Has Metal Atiye Residence ödeme seçenekleri

Has Metal Atiye Residence ödeme seçenekleri

Toplam 108 adet daireden oluşan Atiye Residence projesi 17 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Atiye Residence teslim tarihi...

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

Atiye Residence Kağıthane fiyat bilgileri!

Atiye Residence projesi 3 bin 450 metrekare alan üzerine Has Metal ve DBN Mühendislik ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin fiyatları 665 bin TL'den başlıyor...

Atiye Residence Kağıthane Konutları fiyatlar!

Toplam 108 daireye yer verilen Atiye Residence projesi, Has Metal ve DBN Mühendislik imzası ile Kağıthane'de hayata geçirildi. Projede minimum satış fiyatları 665 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Atiye Rezidans 2017 fiyat tablosu!

Atiye Residence Projesi İstanbul Kağıthane'de Has Metal ve DBN Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Atiye Rezidans güncel fiyatları 665 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Atiye Residence ev fiyatları!

HAS-DBN Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kağıthane Atiye Residence ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar çıkıyor. Projede teslimlerin yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Has DBN Atiye Residence fiyatları 2017!

17 katlı tek blok şeklinde tasarlanan Atiye Residence projesi 2 oda 1 salon şeklinde toplam 108 daireden meydana geliyor. İşte Has DBN Atiye Residence fiyatları 2017..

Atiye Residence Kağıthane lokasyon!

Kağıthane Atiye Residence projesinde yüzde 80 peşin ödemelerde 0,90 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor. Proje HAS-DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Atiye Residence teslim tarihi!

HAS-DBN Yatırm Ortaklığı tarafından inşa edilen Atiye Residence İstanbul Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Dairelerin teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Atiye Residence Evleri teslim tarihi!

Atiye Residence projesi HAS ve DBN yatırım ortaklığıyla İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Atiye Residence Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor...

Atiye Residence bayram kampanyası!

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Atiye Residence bayram kampanyası başlattı. Projede kampanya 15 Temmuz'a kadar geçerli olacak.

Has Metal, Ankara'da inşaat projeleriyle öne çıkıyor!

Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Atiye Rezidans Kağıthane satılık!

Atiye Rezidans Kağıthane satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. HAS - DBN Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Atiye Residence satışa çıktı! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı, adını İstanbul'un yeni iş merkezi Kâğıthane'de bulunan ve bugün için Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılan Atiye Sultan Sarayı'ndan alan Atiye Residence'ı satışa çıkardı.

Has Metal Atiye Residence ödeme seçenekleri Haberi

Has Metal Atiye Residence ödeme seçenekleri

Toplam 108 adet daireden oluşan Atiye Residence projesinde daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. 


Atiye Residence fiyatları 630 bin TL ile 690 bin TL arasında farklılık gösteriyor.  Projede yüzde 80 peşin ödemelerde 0,90 faiz oranı sunuluyor. 


Atiye Residence teslim tarihi!


17 katlı tek blok şeklinde inşa edilen Atiye Residence teslim tarihi 20174 yılı Ekim ayı olarak belirtiliyor. 


Atiye Residence projesi Levent'e 5, Maslak'a 10, Metro istasyonuna 5 ve Kağıthane'de açılacak olan Seraton Otel ile Axis AVM'ye yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Atiye Residence projesi HAS-DBN Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.


Atiye Residence projesinde çocuk oyun alanları, fitness salonu, açık alan basketbol sahası ve her daireye ait kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alacak.


Adres: Merkez Mah. Günay Sokak No:2 Kağıthane/İstanbul


Tel: 0543 880 9757

Web: