11 / 05 / 2024

Hasan Alper Türkel

Hasan Alper Türkel

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Fulya Nilhan Türkel ve Hasan Alper Türkel ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Evleri'nde kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir açıkladı: Türkiye'de faylar sürekli artacak, hiçbir zaman azalmayacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'deki bilimsel çalışmaların yeni fayları ortaya çıkardığına dikkat çekti. Sözbilir, Türkiye'de fayların hiçbir zaman azalmayacağına, aksine sürekli artacağına vurgu yaptı.  

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kira sözleşmelerinde bilinmesi gereken çok gizli sırlar: Kiracılar ve ev sahipleri için hayati ipuçları!

Avukat Ali Alper Tüfekçi, kiracıların ve ev sahiplerinin bilinçli olmasının kira sürecini uyumlu hale getireceğini vurguluyor. İşte ayrıntılar...Hemen tıklayın...

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Gökçem Türkel tarafından kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Türkel Üzeyir tarafından kuruldu.

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

Hasan Alper Türkel Haberi

Hasan Alper Türkel

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Fulya Nilhan Türkel ve Hasan Alper Türkel ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta  Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Evleri'nde kuruldu.


Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının...