12 / 05 / 2024

Hasan Aslanoba gayrimenkul

Hasan Aslanoba gayrimenkul

Hasan Aslanoba, Türkiye'deki en büyük yatırımcılardan biri. 2012’den bu yana 90 girişime 80 milyon dolar yatırım yaptı. Aslanoba  Bursa ve İstanbul’daki gayrimenkullerini satarak yeni yatırımlara dönüştürmeyi hedeflediğini söyledi. 

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Rezerv Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezerv Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Bektaş tarafından kuruldu.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Seç Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seç Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  2 milyon 844 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çuhacı tarafından kuruldu.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

Five Stars İnternatıonal İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fıve Stars Internatıonal İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar’da  20  milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Şahin tarafından kuruldu.

Konut fiyatları neden arttı?

Konut fiyatlarında artış hız kesmiyor. Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, gayrimenkul fiyatlarında yükselişin nedenini anlattı. 

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Efecan Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efecan Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hasan    Özyıldırım tarafından kuruldu.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Rhombus Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rhombus Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık  Limited Şirketi  Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek ve Salim Can Kirişçi tarafından kuruldu.

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hızır tarafından kuruldu.

Hasan Aslanoba gayrimenkul Haberi

Hasan Aslanoba gayrimenkul

Ekonomist Dergisi'nden Özlem Bay Yılmaz'ın haberine göre; "Bursa ve İstanbul'daki gayrimenkullerimi satıp yeni yatırıma dönüştüreceğim" diye konuşan Hasan Aslanoba, geleceğin sektörü olan dijitale yaptığı yatırımlarla ve girişimcilere verdiği desteklerle Türkiye'nin en büyük melek yatırımcılarından biri haline geldi. Bursa ve İstanbul’daki gayrimenkullerini satarak yeni yatırımlara dönüştürmeyi hedeflediğini belirten Aslanoba ile start up ekosisteminin gelişiminden gelecek planlarına kadar pek çok konuyu konuştuk.

2012 yılından itibaren internet tabanlı iş modellerine odaklanan Hasan Aslanoba, altı yılda 90 girişime 80 milyon dolarlık yatırım yaptı. Şu anda yatırım yaptığı girişimlerin 65'i aktif durumda. Her ne kadar son dönemde yatırım yapmak konusunda biraz frene bassa da yeni fırsatları araştırmaktan geri kalmıyor.

Hasan Aslanoba gayrimenkullerini satacak

Bursa ve İstanbul'daki gayrimenkullerini satarak yeni yatırımlara dönüştürmeyi hedeflediğini belirten Aslanoba ile start up...