29 / 04 / 2024

hasan bursalıoğlu

hasan bursalıoğlu

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Cadde 24 projesiyle katılan 24 Gayrimenkul'ün, Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hasan Bursalıoğlu emlakkulisi.tv'ye devam eden projeleri ve 2015 yılı planlarından bahsetti...

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Çalımlıoğlu Türkiye pazarına açıldı!

Bursalı gayrimenkul firması Çalımlıoğlu A.Ş., hedef büyüterek Türkiye pazarına açıldı.Harun Çalımlıoğlu, "ulaşım ağları ve dev sanayi yatırımlarının odağındaki arazilerimizi ulusal ve küçük yatırımcılara sunmak, çözüm ortağı olmak istiyoruz" dedi.

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya 3 yeni proje!

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan ile ilçede yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımları değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’nın standartlarını yükseltecek 3 yeni projenin sözünü verdi.

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

24 Gayrimenkul 2015'te Kağıthane, Halkalı ve Basın Ekspres'te projelere başlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Cadde 24 projesiyle katılan 24 Gayrimenkul'ün, Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hasan Bursalıoğlu emlakkulisi.tv'ye devam eden projeleri ve 2015 yılı planlarından bahsetti...

Smart Sales, Emlak Fuarı’na özel yüzde 35 indirimle satılıyor!

Hasan Bursalıoğlu “Fuar için hazırladığımız yüzde 35’ lik indirim kampanyamız, katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Kampanyamız fuar süresince devam edecek” dedi.

Smart Sales Emlak 2014 Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşuyor!

EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales) ile yatırımcılarla buluşuyor.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

Gayrimenkulcülere yeni yazılım programı S2!

Hasan Bursalıoğlu, Burak Yangın, gayrimenkul sektörü için gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 programını geliştirdiler. S2 programı sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor

S2 satış ofislerinde yeni dönem başlatacak!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörinün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

hasan bursalıoğlu Haberi

hasan bursalıoğlu


Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri hayata geçiren 24 Gayrimenkul'ün Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hasan Bursalıoğlu, Stüdyo 24'te satışların tamamlandığını, Cadde 24 projesinde dükkanların bu ayın son haftası satışa sunulacağını belirtti.


Bursalıoğlu, 24 Gayrimenkul'ün 2015 yılı içerisinde Kağıthane, Halkalı ve Basın Ekspres gibi farklı bölgelerde 5 yeni projeye başlayacağını söyledi.  



Tel: 0212 244 24 24

Web: