27 / 04 / 2024

Hasan Durhat toki

Hasan Durhat toki

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Hasan Ünver, TOKİ yöneticileri ile yatırımları görüştü!

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin olarak TOKİ’den gelen bir heyet ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Hasan Çaboğlu: TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik!

Karşıyaka Yalı Stadı Koordinatörü Hasan Çaboğlu, KSK'nin çalışmalara ilgi göstermemesinden yakındı ve "TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik" dedi.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri başvuruları bugün başlıyor. Dairelerin fiyatı 129 bin 904 TL olarak belirlenen projede 3+1 olarak tasarlanan 2 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'de 2 adet konut satıyor!

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri'de 2 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuyor. Başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak olan projede dairelerin fiyatı 129 bin 904 TL olarak belirlendi.

TOKİ Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. Projenin konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi teslimleri yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri yarın gerçekleşecek. Projenin konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi 30 Ekim'de teslim edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri 30 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek. Konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

Sincan Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahalleleri için TOKİ ile protokol imzalandı!

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna radyoya konuk oldu. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna " Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Uliubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. " dedi...

Akyazı TOKİ Konutları 29 Ağustos'ta teslim edilecek!

Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi.

TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet Hasan Ünver'i ziyaret etti!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu yeni TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet .Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri Evleri'nde başvurular başladı!

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında yer alan 2 adet konut için başvurular başladı...

TOKİ Erzurum Hasan-ı Basri'de başvuru için son 1 hafta!

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında yer alan 2 adet konut için başvurular 20 Mayıs'ta başlıyor...

Hasan Durhat toki Haberi

Hasan Durhat toki

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı.


Peki, Hasan Durhat kimdir? Hasan Durhat daha önce hangi işlerde görev aldı?


Hasan Durhat, Sarıyer Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek 2015 yılında  Toplu Konut İdaresi’nde Destek Hizmetleri Müdürü olmuştu.


Daha önce TUGEV Genel Sekreterliği de yapan Hasan Durhat, İDO Özel Kalem Müdürü olarak da hizmet vermişti.


Durhat’ın 21 Mart 2016 Pazartesi günü göreve başlaması bekleniyor.


Emlak Yönetim İletişim Bilgileri

Adres:T.C. Başbakanlık TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı Halkalı Atakent Mahallesi 

221. Sok. No:5/B

(Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı TOKİ Hizmet Binası)

34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL


Tel :+90 212 669 83 91 - +90 212 471 72 61

Faks :+90 212...