26 / 05 / 2024

hasan erdem bursa

hasan erdem bursa

18 yıllık Başaran Ulusoy egemenliğini yıkmaya çalışan ‘TÜRSAB Hepimizin’ grubunun adayı Hasan Erdem ile hem Bursa’nın turizm potansiyelini hem de birlik seçimlerini değerlendirdik. Erdem’e göre Bursa’nın tanıtımında öne çıkaracağı özellik termal turizm.

He Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

He Yapı İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da Hasan Erdem tarafından kuruldu.

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da 1982 yılında kurulan  Hasan Sözüneri Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak kabul edildi...

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Turgay Erdem'in villasının kaçak olduğu iddia edildi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in, İmar Barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa inşa ettirdiği iddia edildi. Erdem'den konuyla ilgili açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Türkiye genelinde 120 lüks otel açılacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği İkinci Başkanı Hasan Erdem, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 120 yeni otelin bu yıl hizmete gireceğini ifade eden Erdem, otel sayısının 627'ye yükseleceğini belirtti.

Hasan Aslanoba gayrimenkullerini satıp yatırıma dönüştürecek!

Hasan Aslanoba, Türkiye'deki en büyük yatırımcılardan biri. 2012’den bu yana 90 girişime 80 milyon dolar yatırım yaptı. Aslanoba  Bursa ve İstanbul’daki gayrimenkullerini satarak yeni yatırımlara dönüştürmeyi hedeflediğini söyledi. 

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu.

Bursa Büyükorhan'a modern pazar yeri!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Büyükorhan'a kazandırılan pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu

Veysel Bakgör'den Bursa İnegöl'e okul!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kısmı yıkılan İnegöl Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu yerine 24 derslikli yeni bir okul yapılmasını hayırsever işadamı Veysel Bakgör üstlendi.

Erdem Grup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Grup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Hasan Erdem tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık' ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4.Caddesi nde kuruldu.

hasan erdem bursa Haberi

hasan erdem bursa


Bu yılı hem gelen turist hem de gelir bakımından gerileme ile kapatan turizm sektörünün dinamikleri aralık ayında yapılacak TÜRSAB Olağan Genel Kurulu’na kilitlenirken, 18 yıllık Başaran Ulusoy egemenliğini yıkmaya çalışan ‘TÜRSAB Hepimizin’ grubunun adayı Hasan Erdem ile hem Bursa’nın turizm potansiyelini hem de birlik seçimlerini değerlendirdik. Erdem’e göre Bursa’nın tanıtımında öne çıkaracağı özellik termal turizm.


Kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak 22. Olağan Genel Kurulu kıyasıya rekabete tanıklık edecek. Birliğin 18 yıllık başkanı Başaran Ulusoy’a karşı harekete geçen ‘TÜRSAB Hepimizin’ grubu Emin Çakmak ile ‘TÜRSAB Yeniden’ grubu ise Firuz Bağlıkaya'nın liderliğinde seçim yarışına katılırken, Bursa bu yarışa iki adayla katılacak. ‘TÜRSAB Hepimizin’ grubundan giren yönetim kurulu adayları Hasan Erdem ve Zeynep Aksu, 9 bin...