19 / 05 / 2024

Hasan Karahan özgeçmiş

Hasan Karahan özgeçmiş

Giresun Valisi Hasan Karahan kimdir? Giresun Valisi Hasan Karahan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Karahan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Karahan...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

Denizli'deki depremde bazı evler hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli'deki depremle ilgili açıklama yaptı. Karahan, "Bazı evlerde hasar olduğu belirtiliyor. Hasar tespit çalışmalarına başlandı" dedi...

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Denizlili depremzedelere kira yardımı yapılacak!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'da dün meydana gelen depremde evleri ağır hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını söyledi.

Denizli Acıpayam'daki depremden 10 ev hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Denizli Acıpayam'daki depremden 10 evin hasar gördüğü açıklandı.

Denizli'de imar barışından 270.5 milyon liralık tahsilat!

Denizli Valisi Hasan Karahan, İmar Barışı ile ilgili verileri paylaştı. Buna göre, Denizli'de imar barışından 270 milyon 501 bin 617 lira gelir elde edildi.

Denizli'de photoshoplu fotoğrafla imar barışı başvurusu yaptılar!

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada kentte imar barışından yararlanmak isteyen bazı art niyetli kişilerin arazilerinin üzerine photoshop ile gece kondu tarzı evler yaptığı ve imar barışına başvurduğu, bu yolla da imar izni almaya çalıştığını belirtti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Hasan Karahan özgeçmiş Haberi

Hasan Karahan özgeçmiş

Hasan Karahan kimdir?

Hasan Karahan, 02 Aralık 1963 Yılında Ankara' da doğdu.- İlk ve ortaokulu Dikmen' de bitirdi. - Lise Öğrenimini Ankara Atatürk Lisesinde tamamladı. (1980)- 1984 yılında A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.  


1986 yılında Bingöl Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. 1987-88 Eğitim yılında  İngiltere'de yabancı dil eğitimi aldı. 


1990- 1991 Eğitim yılında Manchester Üniversitesi Ekonomi ve Sosyal Çalışmalar Fakültesinde "Avrupa Birliği" üzerine master yaptı.   Çankırı Yapraklı' da (1989-1991), Ordu Akkuş' da (1991-1993), Mardin Kızıltepe' de  (1993-1996) ve Sakarya Akyazı'da (2004-2007) Kaymakamlık yaptı.1996-1998 yılları arasında  İçişleri Bakanlığı Araştırma Planlama ve Koordinasyon kurulunda İnsan Hakları Daire Başkanlığı yaptı. Giresun' da  (1998-2002) ve  Kayseri' de (2002-2004) Vali Yardımcılığı görevinde bulundu.    (2007 - 2012 )...